Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Levaiz

Ben iki kitaba başladım,biri pdf.Bu ara ne okuyacağıma bir türlü karar veremiyorum.Ne istediğimi bilmediğim bir dönemdeyim.
Biri Aşkın Gözyaşları (epeydir aklımda olan bir kitaptı) Diğeri Lal (Şemseddin Sivasi yi anlatıyor)
Bakalım nasıl gidecek

İkisi de birbirine yakın kitaplar değil mi?

Çok ayıp kaç aydır açık topik daha yeni mi geliyorsun
Gec olsun guc olmasin panpa neyse ilk mesaji yeni okudum. Bilgilendirmemi yapayim. Bu hafta benim yeni kitap haftam.

1. Kitabim adam fawer oz. Emtapi ve olasiliksizdan sonra almistim bu kitabi. Kac yil oldu kimbilir. Vakti simdi geldi. 20. Sayfadayim.

2.kitabim dr.perry w. Cocuk yetistirmede psikolojik taktikler. Onceligim bu kitap. 15. Sayfadayim.

3. Kitabim kabili yetistirmek yazarı dan kindlon. Bir kiz cocugu sahibi olsamda okuyorum evet. Bence cocuk sahibi olmayi dusunen her kadin okumali bu kitabi. 40. Sayfadayim. Gecen hafta baslamistim bu kitabima.

4. Ve son kitabım ise baria muslu beynine format at veya oyle bisey. 2 aydir okuyorum ama gitmiyor. Benim tarzim degil. Bir arkadasin gazi ile aldim ama im ih gitmiyor. her hafta 10 sayfa ancak okuyorum. O da kitap birakma huyum olmadigindan.Kitabim evde oldugu icin tam kacinci sayfadayim bilmiyorum ama 50yi gecmemistir heralde.

Evet ben ayni anda birkac kitap okuyangillerdenim. Bazen en heycanli yerinde birini birakip baskasina gecerim ki surec uzasin.merak edeyim. Cunku ruh hastasi olmak kalp ben

Hoş geldin aramıza panpa

Yaa bende dün demir ökçenim yanına 2. Kitap olarak başladım izanın şarkısına. 15 sayfa anca okudum daha
Çok akıcı geldi bana. Çok hoşuma gitti kitap. 78 sayfa okudum dün. Farklı ülke edebiyatlarına merakınız varsa "Fasulye Ayıklama Sanatı Üzerine Bir Tez" kitabını şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatımda okuduğum en iyi romanlardan bir tanesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…