Sallanda gelll diye bı türkü vardı sanırım.. gel tabiBak gelirim haa
Çok ayıp kaç aydır açık topik daha yeni mi geliyorsunGuluyolar bide utanmadanbirinizde demedi ki nemo gel diye
Kendimi odada ,Divanın çekmecelerinde de oğlumun oyuncaklarını hayal ettim
Gözlerini sımsıkı kapat çok güzelYeni kitabıma başladım
mobilden de Gözlerini Sımsıkı Kapat’ı okuyorum. Dün gece başladım ona.Eki Görüntüle 2802652
Yaa bende dün demir ökçenim yanına 2. Kitap olarak başladım izanın şarkısınaAnna Karenina kitabına ara vermek durumunda kaldım 2. ciltte. Araya başka kitap aldım "Iza'nın Şarkısı". Akıcı gidiyor, bitirip döneceğim yine.
Siz okuyun sonra da ben okuyayım onuYaa bende dün demir ökçenim yanına 2. Kitap olarak başladım izanın şarkısına. 15 sayfa anca okudum daha
Uyanık seniSiz okuyun sonra da ben okuyayım onu
Merhaba arkadaşlar,
İlk önce topiğimizin adının anlamını paylaşmak istiyorum. İsim annemiz @reyyanK çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2731446
ŞUBAT AYI BİRİNCİSİ : @Eleadora 11 KİTAP
İKİNCİLERİ :Life light , @Natsume 9 KİTAP
ÜÇÜNCÜLERİ : @Jasminla , @dolunay10 8 KİTAP
DÖRDÜNCÜLERİ : C Calcifer , @Mucizemsn , @Stevya , @_Reyyan 7 KİTAP ( Kendime kıyak geçtim)
ÜYE 2021 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAPC Calcifer 50 12 38@_Reyyan 75 20 55H M 40 17 23@samdan 75 3 72@Less-is-More 30 6 24@asliogretmen 41 4 37@Atesbocegi5 25 3 22Life light 60 19 41@Ozlemlerhayallar 30 4 26@Bonus 10 @WunderLost 60 14 46@Oriana 30 7 23@iloveme 25 5 20@Margaret Hale 25 6 19Levaiz 60 12 48@Eleadora 100 21 79@Mary Shelley 100 10 90@Mucizemsn 40 7 33@dolunay10 48 12 36@_Gulnihal_ 25 2 23@pawlover 50 3 47@WOMAN 50 2 48@turuncukedininannesi 50 7 43@kukrim27 50 9 41@Chocolita 20@isabel 75 4 71 40 11 29beatitude 30 5 25@UcanSupurge 30 12 18@Ysf42 50 11 39@Otrera @yet07 24 3 21@Natsume 50 17 33D dgdln 52 18 34@MelodiminEsi 30 13 17Limonsuzzcay 12 1 11@benkahvecanavari 60 3 57@Blacklight 60 4 56@dayler dayler 45 5 40@Jasminla 100 24 76
Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6.Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
7. Altını çizdiğimiz ve bizi etkileyen cümleleri, alıntılarımızı paylaşacağız inşallah
-----Bitirdiğiniz kitapları Ferfecir Kitap Bildirim Topiğisayfasında sayısıyla birlikte paylaşım yaparsanız listeye ekleyebilirim----
2021 YAZARLARI
OCAKOğuz ATAYŞUBATWirginia WOLFMART Sait Faik ABASIYANIK NİSAN Tom ROBBİNS MAYIS Hüseyin Nihal ATSIZ
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık
2021 AYLIK ORTAK OKUMALAR
Ocak Ayı Ortak OkumaFareler Ve İnsanlar - John SteinbeckŞubat Ayı Ortak OkumaAnna Karenina - Lev TolstoyMart Ayı Ortak Okuma Demir Ökçe - Jack London Nisan Ayı Ortak Okuma Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar Mayıs Ayı Ortak Okuma Haziran Ayı Ortak Okuma Empedokles'in dostları - Amin Maalouf
Yani boşuna okumayayımUyanık seni
İkisi de birbirine yakın kitaplar değil mi?Ben iki kitaba başladım,biri pdf.Bu ara ne okuyacağıma bir türlü karar veremiyorum.Ne istediğimi bilmediğim bir dönemdeyim.
Biri Aşkın Gözyaşları (epeydir aklımda olan bir kitaptı) Diğeri Lal (Şemseddin Sivasi yi anlatıyor)
Bakalım nasıl gidecek
Gec olsun guc olmasin panpaÇok ayıp kaç aydır açık topik daha yeni mi geliyorsun
Hoş geldin aramıza panpaGec olsun guc olmasin panpaneyse ilk mesaji yeni okudum. Bilgilendirmemi yapayim. Bu hafta benim yeni kitap haftam.
1. Kitabim adam fawer oz. Emtapi ve olasiliksizdan sonra almistim bu kitabi. Kac yil oldu kimbilir. Vakti simdi geldi. 20. Sayfadayim.
2.kitabim dr.perry w. Cocuk yetistirmede psikolojik taktikler. Onceligim bu kitap. 15. Sayfadayim.
3. Kitabim kabili yetistirmek yazarı dan kindlon. Bir kiz cocugu sahibi olsamda okuyorum evet. Bence cocuk sahibi olmayi dusunen her kadin okumali bu kitabi. 40. Sayfadayim. Gecen hafta baslamistim bu kitabima.
4. Ve son kitabım ise baria muslu beynine format at veya oyle bisey. 2 aydir okuyorum ama gitmiyor. Benim tarzim degil. Bir arkadasin gazi ile aldim ama im ih gitmiyor. her hafta 10 sayfa ancak okuyorum. O da kitap birakma huyum olmadigindan.Kitabim evde oldugu icin tam kacinci sayfadayim bilmiyorum ama 50yi gecmemistir heralde.
Evet ben ayni anda birkac kitap okuyangillerdenim. Bazen en heycanli yerinde birini birakip baskasina gecerim ki surec uzasin.merak edeyim. Cunku ruh hastasi olmak kalp ben
Resmen içim açıldıEki Görüntüle 2802710 Bendende Kocaman bir günaydın. Taze çektim fotoyu. Kızım anaokuluna başladı bu arada. Onu bıraktım okula yürüyüş yyapmıl oldum. Bu çiçeklerde tüm kitap severlere
Çok akıcı geldi bana. Çok hoşuma gitti kitap. 78 sayfa okudum dün. Farklı ülke edebiyatlarına merakınız varsa "Fasulye Ayıklama Sanatı Üzerine Bir Tez" kitabını şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatımda okuduğum en iyi romanlardan bir tanesi.Yaa bende dün demir ökçenim yanına 2. Kitap olarak başladım izanın şarkısına. 15 sayfa anca okudum daha
Eminim çok güzel yok gösteriyordur. İyi okumalarYeni kitabıma başladım
mobilden de Gözlerini Sımsıkı Kapat’ı okuyorum. Dün gece başladım ona.Eki Görüntüle 2802652
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?