Günaydın her kese, uzun günler hoş geceler dilerim )) evet dün çok iyiydi ben erken çıkmak zorunda kaldım ama aklım burdaydı ))
Günaydın Kitap kurtları,
dün akşam çok eğlenceliydi. katılan katılmayan herkese teşekkür ederim
@_Reyyan
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
Nego
@Chocolita
@Nosking
@pomegranate_
@Seridina
Not aldım hemen inceleyeceğim en kısa zamandaÇok akıcı geldi bana. Çok hoşuma gitti kitap. 78 sayfa okudum dün. Farklı ülke edebiyatlarına merakınız varsa "Fasulye Ayıklama Sanatı Üzerine Bir Tez" kitabını şiddetle tavsiye ediyorum. Hayatımda okuduğum en iyi romanlardan bir tanesi.
Aynen.Polisiye mi okusam yine dedim ama işte kafam karışıkİkisi de birbirine yakın kitaplar değil mi?
Nergizlerin,sümbüllerin güzelliğiEki Görüntüle 2802710 Bendende Kocaman bir günaydın. Taze çektim fotoyu. Kızım anaokuluna başladı bu arada. Onu bıraktım okula yürüyüş yyapmıl oldum. Bu çiçeklerde tüm kitap severlere
yoksa erken çıkıp kitap mı okudunGünaydın her kese, uzun günler hoş geceler dilerim )) evet dün çok iyiydi ben erken çıkmak zorunda kaldım ama aklım burdaydı ))
Yok, dizi izledikyoksa erken çıkıp kitap mı okudunpeşindeyim unutmamışım haberin olsun
yoksa erken çıkıp kitap mı okudunpeşindeyim unutmamışım haberin olsun
Hemen söyleyeyim sonunu. sonu Boleyn kızının da başlangıcı aslındaBen mahkum prensesin sonunu merak ediyorum hemde çok. Kızı okula bıraktım ev dandini ben kitap okuyorum. İyi mi ? Yapacak onca iş varken.
Kalemine sağlık canımKIRMIZI PAZARTESİ/ GABRİEL GARCİA MARQUEZ
İşleneceğini herkesin bildiği ve kimsenin engel olmadığı bir cinayetin öyküsü diye başlıyor kitap. Olayın ne olduğunu bilerek okuyoruz yani. En başlarda sıkıcı gelmesine rağmen sonradan keyif aldığım bir kitap oldu. Olaylar karşısında insanların davranışları toplumsal duyarsızlık ve umursamazlık çok güzel anlatılmış.Kitap kısa ama uzun uzın tartışılacak çok şey var içinde.
Jasminla önümüzdeki ay hiç kitap okuyamayacaksın farkındasın dimi tatlımTatlı bela ama
Ay neden ya? )) Hayırlı şeyler olsun da zamanım kalmasın diyeyim )Jasminla önümüzdeki ay hiç kitap okuyamayacaksın farkındasın dimi tatlım
Göz var gözAy neden ya? )) Hayırlı şeyler olsun da zamanım kalmasın diyeyim )
Ruh hastası olarak yalnız olmamak güzel hoş geldinGec olsun guc olmasin panpaneyse ilk mesaji yeni okudum. Bilgilendirmemi yapayim. Bu hafta benim yeni kitap haftam.
1. Kitabim adam fawer oz. Emtapi ve olasiliksizdan sonra almistim bu kitabi. Kac yil oldu kimbilir. Vakti simdi geldi. 20. Sayfadayim.
2.kitabim dr.perry w. Cocuk yetistirmede psikolojik taktikler. Onceligim bu kitap. 15. Sayfadayim.
3. Kitabim kabili yetistirmek yazarı dan kindlon. Bir kiz cocugu sahibi olsamda okuyorum evet. Bence cocuk sahibi olmayi dusunen her kadin okumali bu kitabi. 40. Sayfadayim. Gecen hafta baslamistim bu kitabima.
4. Ve son kitabım ise baria muslu beynine format at veya oyle bisey. 2 aydir okuyorum ama gitmiyor. Benim tarzim degil. Bir arkadasin gazi ile aldim ama im ih gitmiyor. her hafta 10 sayfa ancak okuyorum. O da kitap birakma huyum olmadigindan.Kitabim evde oldugu icin tam kacinci sayfadayim bilmiyorum ama 50yi gecmemistir heralde.
Evet ben ayni anda birkac kitap okuyangillerdenim. Bazen en heycanli yerinde birini birakip baskasina gecerim ki surec uzasin.merak edeyim. Cunku ruh hastasi olmak kalp ben
ilk kitap akıcıydı, polisiye okumuşluğu olan biri değilim ben daha da sürükleyici oluyor benim için bı yüzdenGözlerini sımsıkı kapat çok güzel
Teşekkür ederimmmEminim çok güzel yok gösteriyordur. İyi okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?