Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Not aldım hemen inceleyeceğim en kısa zamanda

BİR NEFES GİBİ/ FERZAN ÖZPETEK
İstanbul ve Roma , şimdi ve geçmiş arasında gidip gelen iki kızkardeşinin hikayesi. Birbirlerinden hiç ayrılmama söz veren Adale ve Elsa büyük bir trajedi sonucu 50 yıl boyunca hiç görüşmüyor ta ki Elsa İstanbuldan Romaya gelene kadar ve bütün sırlar ortaya çıkıyor.
Kitabı konu olarak sevdim beni yoran sürekli olarak kullanılan şimdiki zaman ekleri.geniş zamanla anlatılması gereken şeyler bile şimdiki zamanla anlatılmış. Onun dışında bir solukta biten bir kitap oldu.

KIRMIZI PAZARTESİ/ GABRİEL GARCİA MARQUEZ
İşleneceğini herkesin bildiği ve kimsenin engel olmadığı bir cinayetin öyküsü diye başlıyor kitap. Olayın ne olduğunu bilerek okuyoruz yani. En başlarda sıkıcı gelmesine rağmen sonradan keyif aldığım bir kitap oldu. Olaylar karşısında insanların davranışları toplumsal duyarsızlık ve umursamazlık çok güzel anlatılmış.Kitap kısa ama uzun uzın tartışılacak çok şey var içinde.

Kalemine sağlık canım

Ruh hastası olarak yalnız olmamak güzel hoş geldin

Gözlerini sımsıkı kapat çok güzel
ilk kitap akıcıydı, polisiye okumuşluğu olan biri değilim ben daha da sürükleyici oluyor benim için bı yüzden ne yapsam doğru tahmin edemiyorum olaylar konusunda

Eminim çok güzel yok gösteriyordur. İyi okumalar
Teşekkür ederimmm
Henüz başlarındayım ama çok güzel gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…