Ben oyun oynamıyorum kiUtanmıyon dimi şikayet etmeye bende diyorum bana hamle söyler
Ben oynardım pek oynamıyorum bu ara.Ben oyun oynamıyorum ki
Netflix ne izliyorsun şifreni versene bişey deneyeceğimBen oynardım pek oynamıyorum bu ara.
O uygulamayı dün akşam indirmiştim takılıyorum sana :))
Işıkla okumak zor oluyo gece telden okuduğum bişey olsun dedim.
Adiler parayı artırıcaklarmışNetflix ne izliyorsun şifreni versene bişey deneyeceğim
Arttırdılar ya. Neyse ki benimkini görünce ödüyorAdiler parayı artırıcaklarmış
PuhhHee hmm biliyorum bunu bakıcam bi fırsatta.
Elim değmiş yanlışlıkla oyun açılmış görüyomusun
BendeeeBen oyun oynamıyorum ki
Ben değilimBen sivaslıyım mesela
Herkese merhabaHi everyone
I am very happy
Because l finished my book.
It’s very good. I am not reading another book. I decide a new book tomorrow. See you tomorrow
Allah yardımcın olsun
TLF virüs mü girdiHi everyone
I am very happy
Because l finished my book.
It’s very good. I am not reading another book. I decide a new book tomorrow. See you tomorrow
Net yavaş paylaştım gitmemiş gibi görünüyordu tekrar bastım. Rezil etti beniTLF virüs mü girdi
O kadar çeviri yaptım dedim virüs mü acaba ehehehehNet yavaş paylaştım gitmemiş gibi görünüyordu tekrar bastım. Rezil etti benihafiye gibi yakaladın
Ay neredeyse sepete ekliyordum dün ben bu kitabıEki Görüntüle 2803994
Az once bir dostumla konustuk bu kitap uzerine o fark etti. Kapaga cocuk degil cotcuk yazan bi kitaptan ne beklediysem artik..
Ben çok beğendim. İnstagramda doktora yapan bir meslektaşımın sayfasında görüp almıştım. Daha detaylı fikir vermesi açısından yarın kitabın iç sayfalarından fotoğraf atacaktım size ama kitabımı almama neden olan gönderiyi buldum, onu ekliyorum mesajıma.Yakinda cocuk resimleri analizi dersi alacagim online. Kitap faydali mi önerirmisin banada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?