Psikoloji 2 yıllıkmış, sosyal bilgiler öğretmeliği kapanmış. Şirinler mavi değilmişHem de ne sallıyor
Benim son mesajlara bakÇok merak ettim ya hangi konu ) hepsine tek tek bakmaya da üşeniyorum ))
Gitme ceylan bu dağlarda seni avlarlaaarrr kitaptan forumdan ayrı koyaaarlarHayır ya bu kadar olamaz teo vallahi bu kadar olamazGideyim umurumda değil kadın beni delirtti ya herşeyi sallıyor resmen.
Sen profil kapalı ki nerden bulcazBenim son mesajlara bak
Delirme ceeees kaç gün mapus yersin sora gecicek uyuyup uyanınca bütün sinirin geçici bunlarHayır ya bu kadar olamaz teo vallahi bu kadar olamazGideyim umurumda değil kadın beni delirtti ya herşeyi sallıyor resmen.
Ya ben neden şu kk da kaliteli sohbetlere maruz kalıp banlanamıyorum ki. Sebepler hep böyle hepGitme ceylan bu dağlarda seni avlarlaaarrr kitaptan forumdan ayrı koyaaarlar
İSMİME tıkla mesajlara bakSen profil kapalı ki nerden bulcaz
Gitmemişsin mune ortalarda yok sanırım ondanmiŞirinler nasıl çoğalıyormuş
Şaşırdım choocaa bunu nasıl bilmez duvarda iyi volta atıyorİSMİME tıkla mesajlara bakonu da mı ben diyim sende delirtme he
Gerginim yavrum vallahi delirtti yaDelirme ceeees kaç gün mapus yersin sora gecicek uyuyup uyanınca bütün sinirin geçici bunlar
Sen bı kk dan çik hava al gel hadiii yoksa buradada açık kapı kalmayacak cesimGerginim yavrum vallahi delirtti ya
KontrolSenin amacın ne ?
Gözünü seveyim banlanacak işlere bulaşma.Eğer banlanırsam ben yokken burası dutluk olursa çok kırılırım haberiniz olsun
@samdan
@_Reyyan
H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@-nemesis-
Chocolita
@Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
@firdefs
Şimdi bir de bana sovermissinİSMİME tıkla mesajlara bakonu da mı ben diyim sende delirtme he
Sandığın kadar dikkatli bakmıyorum aslında kkŞaşırdım choocaa bunu nasıl bilmez duvarda iyi volta atıyor
Aradığın ajan ben değilim calci uğraşmaYok başka bir amacın var. Kim gönderdi seni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?