- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Beni de başta sarmamıştı dediğin gibi. Sonrası çok iyiydiİyi akşamlar herkese. Demir ökçe bittikitaba başlarken of pof diye başlamıştım ama acayip sevdim kapitalizim işçi sınıfı proletarya emperyalizm çok güzel anlatılmış. Belkide yabancı olmadığım konular olduğu için çok sardı beni . Bu kitap içinde tartışmayı dört gözle bekliyorum
Bu kitabı sen seçmiştin dimiBeni de başta sarmamıştı dediğin gibi. Sonrası çok iyiydi
Severim böyle kitapları. Gorki den Ana yı okumuştum. Oda çok güzeldi.İyi akşamlar herkese. Demir ökçe bittikitaba başlarken of pof diye başlamıştım ama acayip sevdim kapitalizim işçi sınıfı proletarya emperyalizm çok güzel anlatılmış. Belkide yabancı olmadığım konular olduğu için çok sardı beni . Bu kitap içinde tartışmayı dört gözle bekliyorum
Okumadıysan tavsiye ederim seversin benceSeverim böyle kitapları. Gorki den Ana yı okumuştum. Oda çok güzeldi.
Dimi ben de o yüzden bitir mi sayfa mı eksik dedimBu kitabı sen seçmiştin dimisonu da biraz anlamlı bitse iyiydi cümle yarım kaldı
Dipnotta yazmış ama çok tatmin etmedi kafamdan kendim bir son yazıyım diyorumDimi ben de o yüzden bitir mi sayfa mı eksik dedim
Yani benim sepet gene doldu.Okumadıysan tavsiye ederim seversin benceAna’yı okuyalı çook uzun zaman oldu lisede okumuştum aslında eskiden okuduğum klasik eserleri de tekrar okumak istiyorum. Bazıları çünkü kısaltılmış metindi satır aralarında ki anlam yoktu
Bende elimdekiler bitsin hemen sepete ekleyim ana yıYani benim sepet gene doldu.Seveceğimden eminim. Bende ana yı okuyalı uzun zaman oldu. Tekrar okunur ama.
Hahahah iyiler her zaman kazanmazDipnotta yazmış ama çok tatmin etmedi kafamdan kendim bir son yazıyım diyorum
Sepet olayını seviyorum yahu. Eskiden kitap fuarını beklerdim üç kuruş indirim olacakta ben kitap alacağımda blaa blaa blaaBende elimdekiler bitsin hemen sepete ekleyim ana yıaklıma düşürdün
Geçmiş olsun canım eskiden birde kitaplar cidden pahalı olurdu şimdi rekabetten birinde olmazsa başka birinde kesin indirim oluyorSepet olayını seviyorum yahu. Eskiden kitap fuarını beklerdim üç kuruş indirim olacakta ben kitap alacağımda blaa blaa blaaşimdi her an indirim olabilir yeni kitaplar tavsiye edilebilir beklememek gerek okumak gerek bolca. Bu gece baş ağrım var şimdi okumayı deneyeceğim
İyi akşamlarİyi geceler kızlar
Online kitap satışı kaldırılacak diyorlarGeçmiş olsun canım eskiden birde kitaplar cidden pahalı olurdu şimdi rekabetten birinde olmazsa başka birinde kesin indirim oluyor
O zaman eskisi gibi dünya para olur yine korsan kitaplar çıkarOnline kitap satışı kaldırılacak diyorlar
Aynen öyle. Korsan kitap almak istemem ama kitaba o kadar da para vermemO zaman eskisi gibi dünya para olur yine korsan kitaplar çıkar
Bazı kitaplar cidden çok pahalı oluyor yine bu klasiklerin uygun fiyatları.Aynen öyle. Korsan kitap almak istemem ama kitaba o kadar da para vermem
Çok sanmıyorum ama tedbirli olup stokları çoğaltmakta fayda dedi bir okur (kocası kitaplarıyla beraber kapıya koydu ) durumları yaşıyormuşumOnline kitap satışı kaldırılacak diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?