Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar herkese. Demir ökçe bitti kitaba başlarken of pof diye başlamıştım ama acayip sevdim kapitalizim işçi sınıfı proletarya emperyalizm çok güzel anlatılmış. Belkide yabancı olmadığım konular olduğu için çok sardı beni . Bu kitap içinde tartışmayı dört gözle bekliyorum

Beni de başta sarmamıştı dediğin gibi. Sonrası çok iyiydi

Severim böyle kitapları. Gorki den Ana yı okumuştum. Oda çok güzeldi.

Severim böyle kitapları. Gorki den Ana yı okumuştum. Oda çok güzeldi.
Okumadıysan tavsiye ederim seversin bence Ana’yı okuyalı çook uzun zaman oldu lisede okumuştum aslında eskiden okuduğum klasik eserleri de tekrar okumak istiyorum. Bazıları çünkü kısaltılmış metindi satır aralarında ki anlam yoktu

Yani benim sepet gene doldu. Seveceğimden eminim. Bende ana yı okuyalı uzun zaman oldu. Tekrar okunur ama.

Bende elimdekiler bitsin hemen sepete ekleyim ana yı aklıma düşürdün
Sepet olayını seviyorum yahu. Eskiden kitap fuarını beklerdim üç kuruş indirim olacakta ben kitap alacağımda blaa blaa blaa şimdi her an indirim olabilir yeni kitaplar tavsiye edilebilir beklememek gerek okumak gerek bolca. Bu gece baş ağrım var şimdi okumayı deneyeceğim

Geçmiş olsun canım eskiden birde kitaplar cidden pahalı olurdu şimdi rekabetten birinde olmazsa başka birinde kesin indirim oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…