Uygulama var onda baya kitap var aslında "Kitap oku" diye bir uygulama1.30 saatim boş google playden okuyabilcegim ucretsiz kitap onerebilirmisiniz
Hmm bilmiyordum bakim hemenUygulama var onda baya kitap var aslında "Kitap oku" diye bir uygulama
Bu değil mi? Bende sorun yok aslındaIndirdim ama açılmiyor hep reklam oluyor sayfalar beyaz kaliyor
Biz artık hiç bi yere gitmiyoruz çocuk da küçük ve her ikimizin ailesine de 11-12 saatlik bi mesafe var . Bayramlarda da gidemeyiz artık özleyen gelsin diyorumgidilmesi gereken yerlerden ama bayramlarda uzak durmanı tavsiye ediyorum. İnsan yığını oluyor çok kalabalık oluyor. Ben köye gidince mutlaka Perşembe Yaylası'na da mutlaka giderim
Küçük çocukla zor hele ki huysuz ise çok daha zor. İnşallah büyüdüğünde gidersinizBiz artık hiç bi yere gitmiyoruz çocuk da küçük ve her ikimizin ailesine de 11-12 saatlik bi mesafe var . Bayramlarda da gidemeyiz artık özleyen gelsin diyorum
Limonsuz sessizce okuyorduu
Okumam yarım kaldı. Sabahtan beri giremiyordum ayrıca uygulama da çalışmadı kitapta okuyamadım. Nedenseeee artıkİşte geldim burdayım
Genel olarak güzel bi kitaptı. Sonunu merak ettiriyordu. Sadece bazı yerlerde "ya bu kadarına gerek var mıydı" diyecek kadar uzamıştı konuşmalar.Nasıldı sevdin mimerak ettim ilerleyis nasil oldu
İnşAllah değildir canım yaİyi geceler kib by mi diyimküçük kızım rahatsızdı biraz onunla ilgilendim.
Covit zıkkımı var ya herşeyi ona yorar olduk tedirginim dünden beri.
seni de dört gözle bekliyorum ama gelmiyorsunKampanya mı bu
Geçmiş olsun .İyi akşamlar kızlar
Birkaç gündür telefona da bakamıyorum kitap da okuyamıyorumBöbrek sorunum ben burdayım dedi
Vaziyet-i ahvalim pek hoş değil gideyim yatmaya devam edeyim
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Birkaç gündür telefona da bakamıyorum kitap da okuyamıyorumBöbrek sorunum ben burdayım dedi
Geçmiş olsun yavrum. İnşallah çabuk toparlarsınİyi akşamlar kızlar
İyiyim canım. Kitap okumaya devam. Boleyn Kızı'nı okuyorum ben deBu sabah yetişemedimo yüzden şimdi iyi akşamlar. Portobella cadısı bitti. Yeni bebeğim Esrar i Cinayet. Okudukça editlerim. Sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?