Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gidilmesi gereken yerlerden ama bayramlarda uzak durmanı tavsiye ediyorum. İnsan yığını oluyor çok kalabalık oluyor. Ben köye gidince mutlaka Perşembe Yaylası'na da mutlaka giderim
Biz artık hiç bi yere gitmiyoruz çocuk da küçük ve her ikimizin ailesine de 11-12 saatlik bi mesafe var . Bayramlarda da gidemeyiz artık özleyen gelsin diyorum

Biz artık hiç bi yere gitmiyoruz çocuk da küçük ve her ikimizin ailesine de 11-12 saatlik bi mesafe var . Bayramlarda da gidemeyiz artık özleyen gelsin diyorum
Küçük çocukla zor hele ki huysuz ise çok daha zor. İnşallah büyüdüğünde gidersiniz

Limonsuz sessizce okuyorduu

İşte geldim burdayım
Okumam yarım kaldı. Sabahtan beri giremiyordum ayrıca uygulama da çalışmadı kitapta okuyamadım. Nedenseeee artık
Nasıldı sevdin mi merak ettim ilerleyis nasil oldu
Genel olarak güzel bi kitaptı. Sonunu merak ettiriyordu. Sadece bazı yerlerde "ya bu kadarına gerek var mıydı" diyecek kadar uzamıştı konuşmalar.
İyi geceler kib by mi diyim küçük kızım rahatsızdı biraz onunla ilgilendim.
Covit zıkkımı var ya herşeyi ona yorar olduk tedirginim dünden beri.
İnşAllah değildir canım ya

İyi akşamlar kızlar
Birkaç gündür telefona da bakamıyorum kitap da okuyamıyorum Böbrek sorunum ben burdayım dedi
Vaziyet-i ahvalim pek hoş değil gideyim yatmaya devam edeyim
Geçmiş olsun yavrum. İnşallah çabuk toparlarsın

Bu sabah yetişemedim o yüzden şimdi iyi akşamlar. Portobella cadısı bitti. Yeni bebeğim Esrar i Cinayet. Okudukça editlerim. Sizler nasılsınız?
İyiyim canım. Kitap okumaya devam. Boleyn Kızı'nı okuyorum ben de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…