Ne bilim ya manasızca güldüm bendeBeyinim almi ne diyor bu dayılar
Aa ben okumuş beğenmiştin sanarak sipariş verdimBen aldım ama daha okumadım canım
Seni kandırmış. Beğenmiş gibi yapıp ilk sana okutturacakAa ben okumuş beğenmiştin sanarak sipariş verdimacaba hangi kitap yerine sipariş verdim ki ben onu
Selam da mı veremiyorsun
Çok çok mantıklıSeni kandırmış. Beğenmiş gibi yapıp ilk sana okutturacak
Kitab okuyamayinca canim skliyor kötü oluyorum okuyamadım ya
Selamlar ve Hayırlı Cumalar kızlarcım
Günaydın, Hayırlı cumalar
@samdan
@Mehfam
H M
@Tosun Pasa
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@samdan
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
Bonus
@Negoo
@-nemesis-
@Chocolita
@Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
@firdefs
@minik kalp0753
@pylz
hadi bakalım. Sınavında başarılar diliyorumKitab okuyamayinca canim skliyor kötü oluyorum okuyamadım ya
O yüzden kaçıyorumama sınavlar bitsin bı sipariş vericem yoksa ben ayda 3 kitabla durmazdim
Sen ve
Ahh teşekkür ederiz canımSen veLess-is-More uygun günü ayarlayacağım. En çok sizi sinir etti çünkü
Anna'yı 3 kitap olarak ekle mart ayınaAhh teşekkür ederiz canım
Bu arada verimsiz geçtiğini düşündüğüm Mart ayında 5 kitap okumuşumAnnayı nereye nasıl eklemeyeliyim acaba
Bu kitabi yorumlarken ciddi olabilecegimi sanmiyorumSen veLess-is-More uygun günü ayarlayacağım. En çok sizi sinir etti çünkü
Sövmek yasak olmasa var yaBu kitabi yorumlarken ciddi olabilecegimi sanmiyorum
Zaten bir suru bela okuduk, hala icimiz sogumadiSövmek yasak olmasa var ya
Ben de çok etkilenmiştim. martin Eden'e benzettin mi sende?Zaten bir suru bela okuduk, hala icimiz sogumadi
Bu arada Algernon'a çiçekler harika bir kitapmis. Cok etkilendim
Bende çok merak ettim neYin yerine aldın acabaAa ben okumuş beğenmiştin sanarak sipariş verdimacaba hangi kitap yerine sipariş verdim ki ben onu
Bende çok merak ettim neYin yerine aldın acaba
Kesinlikle. Ayni yukselisi yasayip ayni sekilde çöktüler. Ikisi de bireyselligin çöküşünü gosteriyor. Ama tek fark Charlie arkadasi olmasini cok istiyor ama bir turlu diger insanlar uyumlu olamiyor ama Martin var olmak icin tek cozumun bireyin kendini her yonden en güçlü kilmasi gerektigini dusunuyordu. Ama ikisi de ayni sonuca ulasti. Ikisi de insanin icinde hem iyi hem kotuyu barindirabilecegini kabullenemedi. Saf iyiligi gormek istediler ama bu mumkun degil. O yuzden yalnizlastilarBen de çok etkilenmiştim. martin Eden'e benzettin mi sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?