Parfümün Dansı'nı bende okuyacağım Nisan ayındaAylak adam kitabından mı bahs ediliyor? ) Bir de Tom Robbins kitabı var Nisan'da yanlış hatırlamıyorsam? Parfümün dansını okumak istiyorum ben de
Bende parfümün dansıyla ağaçkakan arasında karasız kaldımAylak adam kitabından mı bahs ediliyor? ) Bir de Tom Robbins kitabı var Nisan'da yanlış hatırlamıyorsam? Parfümün dansını okumak istiyorum ben de
Kaç senedir erteliyorum o kitabı bahane olur. Sonraki aylar belli değil galiba ya da ben açıp bakamamıştım Mayıs sonrasınaParfümün Dansı'nı bende okuyacağım Nisan ayında
Ben kaçırdım kitap neydiNisan ayının başında ilk kitap olarak okuyalım o zaman
Eleadora
Life light
Natsume
Var mı başka katılan ?
Parfümün Dansı'nı oku benceBende parfümün dansıyla ağaçkakan arasında karasız kaldım
Aylak Adam. Bir de bu Ay Ahmet Hamdi Tanpınar - Huzur varBen kaçırdım kitap neydi
Ağaçkakan bilmiyorum ama Parfümün dansı kitabının konusu beni çekti. Bence sen de bunu okuBende parfümün dansıyla ağaçkakan arasında karasız kaldım
Kalemine sağlık canım benimMücella/Nazan Bekiroğlu
Mücella... Bir anne ve kızın hikayesi.. Bir köy evinde elektriğin olmadığı zamanlarda , gaz lambası ile aydınlanan, kurulan hayallerin nakışlara dökülüşü..
El ne der kaygısı ile büyütülen, kız kısmı evinde oturur diye hayalleri elinden alınan bir çocuk ve genç kız Mücella..
Öyle ki dünürleri bile geri çeviren ama yine de kızını beyaz gelinlikle hayal eden bir annenin kızı Mücella...
Kitap çok güzel.. Yer yer kızsam da çoğu zaman sıcacık oldu kalbim.. Daha fazla anlatsam bir anlamı olmaz okumayanlar için. O yüzden okuyunuz Efendim
C Calcifer
Tamam canım ikisi de yok alayım o zaman:)Aylak Adam. Bir de bu Ay Ahmet Hamdi Tanpınar - Huzur var
Parfümün Dansı'nı daTamam canım ikisi de yok alayım o zaman:)
Parfümün Dansı'nı oku bence
tamamdır kızlar size güveniyorumAğaçkakan bilmiyorum ama Parfümün dansı kitabının konusu beni çekti. Bence sen de bunu okuaynı olur, konuşa biliriz hakkında )
Huzuru okurum canım ben pdf buldumNisan okumaları
Aylak Adam
Life light
Eleadora
Natsume
Levaiz
Parfümün Dansı
Jasminla
Life light
Huzur
C Calcifer
Katılmak isteyen var mı?
Ona da bakayım canımParfümün Dansı'nı daLife light ve Jasminla ile okuyacağız. Ayın yazarı Tom Robbins
Aylak Adam ve parfümün Dansı için bende varımmNisan okumaları
Aylak Adam
Life light
Eleadora
Natsume
Levaiz
Parfümün Dansı
Jasminla
Life light
Huzur
C Calcifer
Life light
Katılmak isteyen var mı?
Bende reyyan niye katılmıyor artık bize diyordum kendi kendimeAylak Adam ve parfümün Dansı için bende varımm
Günü ne güzel olmuşNisan okumaları
Aylak Adam
Life light
Eleadora
Natsume
Levaiz
Parfümün Dansı
Jasminla
Life light
Huzur
C Calcifer
Life light
Katılmak isteyen var mı?
Oleyyy
Fantastik edebiyatı da sinemayı da çok severim ben deBen fantastik edebiyatı daha çok sevdiğim için böyle kitaplar sıkıcı geliyor )) yani zevkler uymayı bilir benim sevmediğimi çok beğeniyor ola bilirsiniz ) yanlış yönlendirmek istemem )
Kitapların hepsini geçen ay temin ettim ben varım o yüzdenNisan okumaları
Aylak Adam
Life light
Eleadora
Natsume
Levaiz
Parfümün Dansı
Jasminla
Life light
Huzur
C Calcifer
Life light
Katılmak isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?