Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mücella/Nazan Bekiroğlu

Mücella... Bir anne ve kızın hikayesi.. Bir köy evinde elektriğin olmadığı zamanlarda , gaz lambası ile aydınlanan, kurulan hayallerin nakışlara dökülüşü..

El ne der kaygısı ile büyütülen, kız kısmı evinde oturur diye hayalleri elinden alınan bir çocuk ve genç kız Mücella..
Öyle ki dünürleri bile geri çeviren ama yine de kızını beyaz gelinlikle hayal eden bir annenin kızı Mücella...

Kitap çok güzel.. Yer yer kızsam da çoğu zaman sıcacık oldu kalbim.. Daha fazla anlatsam bir anlamı olmaz okumayanlar için. O yüzden okuyunuz Efendim
C Calcifer

Kalemine sağlık canım benim

Ertele ertele C Calcifer hep birlikte okuyalım yalnız okumayın diyor
Oleyyy
Ben fantastik edebiyatı daha çok sevdiğim için böyle kitaplar sıkıcı geliyor )) yani zevkler uymayı bilir benim sevmediğimi çok beğeniyor ola bilirsiniz ) yanlış yönlendirmek istemem )
Fantastik edebiyatı da sinemayı da çok severim ben de Aylak Adam çok merak ettiğim bir kitap, mutlaka okuyacağım onu önce elimdeki yarımları bitirmeye karar verdim. (Bitireyim de bildirim yapayım mart bitmeden )
Kitapların hepsini geçen ay temin ettim ben varım o yüzden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…