Aynen canım valla bayadir denk gelemediknaber beybi çok uzun zamandır denk gelmedik senle demi
sen de hoşgeldin:) ne zaman katıldin kitap topigine
seni yerimvalla o kadar hafifledim ki anlatamam sana
Tabii caniiim tanişmazmiyiz eskilerden kim kaldö felan diyormusumTanışıyor musunuz?
BebekNişantaşı ?
MantıklıAkdeniz salatasi ile .d akdeniz bolgesinden bi yer olabilir
Silifke nin yoğurdu ah seni kimler doğurduÇengel köy salatalığı çanakkale domatesi beypazarı soğanı
Yaaaaa hhshahshajajamabdhsBuna da şükür
Hoş geldin sefa getirdiniyi akşamlar
ben de artık döndüm aranıza hatunlar:)
herkese iyi okumalar:)
Bebek
Mantıklı
Silifke nin yoğurdu ah seni kimler doğurdu
Aklım direk cacığa gitti
Yaaaaa hhshahshajajamabdhs
Hoş geldin sefa getirdin
Cacık mıBebek
Mantıklı
Silifke nin yoğurdu ah seni kimler doğurdu
Aklım direk cacığa gitti
Yaaaaa hhshahshajajamabdhs
Hoş geldin sefa getirdin
İyiyim şükürler olsun sen nasılsınhoşbuldum canım:) nasılsın bakalım napiyosun
Biraz okudum da, cidden aylak bu adam yaYok ciddiyim ) bu aylak napacak sonunda diye meraktan okuyorsun e zaten ince kitaptabi seversen başka )
Ne güzel hayat ya oturduğu yerden para geliyorBiraz okudum da, cidden aylak bu adam yatuvalete girme ayrıntısını bile vermiş
Aa oralara gelmedim demek ki. Para kaynağı neymişNe güzel hayat ya oturduğu yerden para geliyor
Babadan kalmaydı galiba. Koralardan falan gelir geliyorAa oralara gelmedim demek ki. Para kaynağı neymiş
O zaman o aylak olmasın da biz mi olalımBabadan kalmaydı galiba. Koralardan falan gelir geliyor
Ma işte o da dert. Yazık tüm gün çalışmıyor ya bilmiyor napsın aylak aylak dolaşıyor. Çok şükür bizim öyle derdimiz yok, çekilmez bir şeyO zaman o aylak olmasın da biz mi olalım
Neyse yapacak bi şey yok adamın olmayan dertlerini okuyucazMa işte o da dert. Yazık tüm gün çalışmıyor ya bilmiyor napsın aylak aylak dolaşıyor. Çok şükür bizim öyle derdimiz yok, çekilmez bir şey
Milan Kundera yorumunu bekliyorum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?