Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
naber beybi çok uzun zamandır denk gelmedik senle demi

sen de hoşgeldin:) ne zaman katıldin kitap topigine

seni yerim valla o kadar hafifledim ki anlatamam sana
Aynen canım valla bayadir denk gelemedik valla yeni oldu 1 hafta galiba yada 2 hafta .d ilk kitabimi bitirdim bile sen aramı vermistin canim buraya

Bebek
Akdeniz salatasi ile .d akdeniz bolgesinden bi yer olabilir
Mantıklı
Çengel köy salatalığı çanakkale domatesi beypazarı soğanı
Silifke nin yoğurdu ah seni kimler doğurdu
Aklım direk cacığa gitti
Buna da şükür
Yaaaaa hhshahshajajamabdhs
iyi akşamlar
ben de artık döndüm aranıza hatunlar:)

herkese iyi okumalar:)
Hoş geldin sefa getirdin

Mart ayinin 4. Ve son kitabi inci yi bitirdim. Bir john steinbeck harikası daha. Huzunlu bir kitapti.
Nisan ayinda okuyacagim ilk kitap hatice kubra tongardan fitrat pedagojisi. Nisan ayi bol okumali bi ay olur insallah

Esir Şehrin Insanları çok şükür bitti. Kitabi çok zor okudum nedense, normalde böyle olmazdı. Elimdeki Ithaki'nin baskısıydı, özellikle baktım bandrollü. Eğer korsan kitap isini anlaşilmayacak kadar geliştirmediyseler, kitabi Ithaki'den okumayın derim. Editör kitabı okumadan baskıya yollamış resmen, çok fazla imla hatası vardı.

Hayırlı sabahlar Ben de okuma günlüğümün düzenli olması açısından katılmak isterim. Nisan ayı için hedeflerim bunlar. Ay sonunda bildirim konusunda bitirdim demek için de aynı fotoyu paylaşmayı umuyorum :) Herkese huzurlu mutlu günler dilerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…