Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
C Calcifer
MErhaba, bildirim sayfasında 'Camdaki Kız' romanını okuduğunuzu gördüm. rica etsem beğenip beğenmediğinizi yazabilir misiniz lütfen?
Merhaba,
Çok beğenerek okudum. Gülseren buğdaycıoğulu'nun diğer kitaplarından da okuma şansın olduğu için bunu da sevdim. Geçmişte yaşadığımız olayların bugünümüzü nasıl etkilediğini bizi nasıl hapsettiğini anlatıyor. Dahasını yazarsan spolier olur

İthaki'nin çevirilerinde oluyor o. Ben de fahrenheit 451 yaşadım. Kitap çok iyiydi ama çevirisi çok kötüydü. Hatta çeviriden o kadar şikâyet almış ki kitabı tekrar çevirtmişti

Çok teşekkürler

İthaki'nin çevirilerinde oluyor o. Ben de fahrenheit 451 yaşadım. Kitap çok iyiydi ama çevirisi çok kötüydü. Hatta çeviriden o kadar şikâyet almış ki kitabı tekrar çevirtmişti
Bu kitap beni başladığımda çok zorlamıştı. Sırf bitirmek için son sayfayı görmüştüm fakat sadece karmaşa hatırlıyorum. Uzun zaman oldu.

Bu kitap beni başladığımda çok zorlamıştı. Sırf bitirmek için son sayfayı görmüştüm fakat sadece karmaşa hatırlıyorum. Uzun zaman oldu.
Tamamen çeviri ile alakalı. Yoksa kitap gerçekten çok iyiydi. Ben de o ara 1984 ve Hayvan Çiftliği'ni okuduğum için zorlansam da okumuştum

Aradigim kan ...ben mi denk gelmedim anlamadim ama hep okuduklarim kismina denk geliyorum arada tavsiyeler yazin boyle ne olur ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…