Merhaba,
İthaki'nin çevirilerinde oluyor o. Ben de fahrenheit 451 yaşadım. Kitap çok iyiydi ama çevirisi çok kötüydü. Hatta çeviriden o kadar şikâyet almış ki kitabı tekrar çevirtmiştiEsir Şehrin Insanları çok şükür bitti. Kitabi çok zor okudum nedense, normalde böyle olmazdı. Elimdeki Ithaki'nin baskısıydı, özellikle baktım bandrollü. Eğer korsan kitap isini anlaşilmayacak kadar geliştirmediyseler, kitabi Ithaki'den okumayın derim. Editör kitabı okumadan baskıya yollamış resmen, çok fazla imla hatası vardı.
Günaydın herkese
Sivas'tan günaydın herkese,
Mart listesi yapacağım için bildirimleriniz tamamlayalım lütfen. Bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım.
kk birinci noteri
Mehfam
H M
Jawlensky
Less-is-More
asliogretmen
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
D dolunay10
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
isabel
Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
pylz
benneyanginlargordum
elektra
astrojurnal
JES
Otrera
Bonus
Nego
nemesis
Chocolita
Nosking
pomegranate_
@Seridina
kimlanbu
Samsonn
firdefs
minik kalp0753
Sivas'tan günaydın herkese,
Mart listesi yapacağım için bildirimleriniz tamamlayalım lütfen. Bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım.
kk birinci noteri
Mehfam
H M
Jawlensky
Less-is-More
asliogretmen
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
D dolunay10
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
isabel
Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
benkahvecanavari
T Tamam
dayler dayler
Jasminla
pylz
benneyanginlargordum
elektra
astrojurnal
JES
Otrera
Bonus
Nego
nemesis
Chocolita
Nosking
pomegranate_
@Seridina
kimlanbu
Samsonn
firdefs
minik kalp0753
Kıyak mı geçiliyor birilerineSivasla bütünleşmiş görseller efenim saygılar
O zaman madımak gönder banaBi Sivaslı başka napabilirdi
Çok teşekkürlerMerhaba,
Çok beğenerek okudum. Gülseren buğdaycıoğulu'nun diğer kitaplarından da okuma şansın olduğu için bunu da sevdim. Geçmişte yaşadığımız olayların bugünümüzü nasıl etkilediğini bizi nasıl hapsettiğini anlatıyor. Dahasını yazarsan spolier olur
Bu kitap beni başladığımda çok zorlamıştı. Sırf bitirmek için son sayfayı görmüştüm fakat sadece karmaşa hatırlıyorum. Uzun zaman oldu.İthaki'nin çevirilerinde oluyor o. Ben de fahrenheit 451 yaşadım. Kitap çok iyiydi ama çevirisi çok kötüydü. Hatta çeviriden o kadar şikâyet almış ki kitabı tekrar çevirtmişti
Köftesi de çok güzeldi
Çok doğru bir tespit
Tamamen çeviri ile alakalı. Yoksa kitap gerçekten çok iyiydi. Ben de o ara 1984 ve Hayvan Çiftliği'ni okuduğum için zorlansam da okumuştumBu kitap beni başladığımda çok zorlamıştı. Sırf bitirmek için son sayfayı görmüştüm fakat sadece karmaşa hatırlıyorum. Uzun zaman oldu.
Aradigim kan ...ben mi denk gelmedim anlamadim ama hep okuduklarim kismina denk geliyorum arada tavsiyeler yazin boyle ne olur yaMerhaba,
Çok beğenerek okudum. Gülseren buğdaycıoğulu'nun diğer kitaplarından da okuma şansın olduğu için bunu da sevdim. Geçmişte yaşadığımız olayların bugünümüzü nasıl etkilediğini bizi nasıl hapsettiğini anlatıyor. Dahasını yazarsan spolier olur
Sivas ın kasap köftesini bir kere ye başka köfte beğenmezsinŞimdi köfte denince ilk akla gelen züvas değil o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?