Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin nazarın beni %50 performanstan düşürdü, geçen ay 11 di galiba bu ay 6, hangi okuma ?

Yazın hakim bey yazın istatistik gibi istatistik
Ben her zamanki gibi 4 5 arasında gittiğim için benimle işi olmamış. Nazar radarına bile sokmamış beni

kız gizli değil, bir kitabı baştan başa okumuyorum yararlanacağım yerlerini okuyorum. İçinde İngilizce, Arapça olanlar da var
yaaa tabi tabiii
Şimdi tez yazıyorum okuyamıyorum der gizli gizli okur döndüğü ay 30 kitap bildirir kesin
okuyup biriktiriyordur sonra her aya 2,3 kitap serpiştirir, her ay C Capanin Gururu Teyom cuğum birinci sonra
Ben her zamanki gibi 4 5 arasında gittiğim için benimle işi olmamış. Nazar radarına bile sokmamış beni
Hedef büyük, ben sizin ağaaanızımmm diye gezecek buralarda

Milan Kundera yorumunu bekliyorum mutlaka
Elbette ama biraz zaman alabilir. Elimde iki kitap var ve 2 tanede nisan ortak okuması. En erken mayısa anca okurum cnm.

Kurtlar imparatorluğu kitabın biraz kısa geldi bana. bende çok eski basım var ondan mı ki acaba
Marslının önce filmini seyretmiştim o yüzden kitabını okuyamıyorum. Aynı yazarın artemisi aldım hamile iken hala okunmayı bekliyor. Hamile iken 1 sy bile okuyamadım içim almadı. Artemisi kaç kez açtım açtım kapattım. Çok ilginç kitaptan tiksindim şuan elime bile almak istemiyorum

Bana çapraz okumayı öğretmeyecektiniz sizin yüzünüzden aynı anda beş kitaptan aşağısı kesmiyor artık elimde sayfaları az kalmış iki tane yarım kitabım var ama onları bitirmeyip yeni kitaplara başlıyorum
Aaa neden tiksindin merak ettim. Ben önce kitabı okumuştum filmini daha sonraya sakladım. Ama filmden sonra kitap sıkabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…