- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Sana levinle alakalı tez yaz birlikte yazalım çabuk bitsin dedim dinlemedindoğru bayağı okudum aslında ama buraya yazılacak cinsten değildi.
burada kendini gizliyor işte, arkadan gizli gizli okuyorNasıl gözün karardıysa artık
Sanki kendi okumuyor. Tez ayağına neler neler okuyorda yazamıyor buraya
kız gizli değil, bir kitabı baştan başa okumuyorum yararlanacağım yerlerini okuyorum. İçinde İngilizce, Arapça olanlar da varburada kendini gizliyor işte, arkadan gizli gizli okuyor
Şimdi tez yazıyorum okuyamıyorum der gizli gizli okur döndüğü ay 30 kitap bildirir kesinburada kendini gizliyor işte, arkadan gizli gizli okuyor
4 kitap o da ince kitaplar yaaaniiiiiŞimdi tez yazıyorum okuyamıyorum der gizli gizli okur döndüğü ay 30 kitap bildirir kesin
Yıllık hedefi tutturmak ?he hee nazarım değmiş bu kadar okumuşsunuz, değmese ne olacaktı acaba
Ben her zamanki gibi 4 5 arasında gittiğim için benimle işi olmamış. Nazar radarına bile sokmamış beniSenin nazarın beni %50 performanstan düşürdü, geçen ay 11 di galiba bu ay 6, hangi okuma ?
Yazın hakim bey yazınistatistik gibi istatistik
Benim okuduklarımda bu ay inceydi4 kitap o da ince kitaplar yaaaniiiii
Sana sayfa sayısı yazdıracağımBenim okuduklarımda bu ay inceydi
yaaa tabi tabiiikız gizli değil, bir kitabı baştan başa okumuyorum yararlanacağım yerlerini okuyorum. İçinde İngilizce, Arapça olanlar da var
okuyup biriktiriyordur sonra her aya 2,3 kitap serpiştirir, her ay C Capanin Gururu Teyom cuğum birinci sonraŞimdi tez yazıyorum okuyamıyorum der gizli gizli okur döndüğü ay 30 kitap bildirir kesin
Hedef büyük, ben sizin ağaaanızımmm diye gezecek buralardaBen her zamanki gibi 4 5 arasında gittiğim için benimle işi olmamış. Nazar radarına bile sokmamış beni
Dur hesaplayım hemenSana sayfa sayısı yazdıracağım
1308 mişSana sayfa sayısı yazdıracağım
Havalar güzel olsa yürüyüş yapardık yaŞimdi sevmediğin ayda da kitap okunmaz ki cınımmmmmmmm
Canım memleketim günaydın
Sivas'tan günaydın herkese,
Mart listesi yapacağım için bildirimleriniz tamamlayalım lütfen. Bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım.
@samdan
@Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Jasminla
@pylz
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@-nemesis-
@Chocolita
@Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
firdefs
@minik kalp0753
Evelikle yemlik oy Madımak kuş kuşu yemlik oyy MadımakSivasla bütünleşmiş görseller efenim saygılar
Ben parfümün dansını okuyacakNİSAN ORTAK OKUMALARI
Aylak Adam
Life light
Eleadora
Natsume
@Levaiz
C Calcifer
@Bonus
@Mehfam
beatitude
yet07
@pomegranate_
@Oriana
@Limonsuzzcay
Parfümün Dansı
Jasminla
Life light
@Levaiz
C Calcifer
@Mehfam
Natsume
@pomegranate_
@Oriana
Huzur
Life light
C Calcifer
Natsume
yet07
@Oriana
Listeye eklenmek isteyen var mı?
Tünaydın kızlar
Sivas'tan günaydın herkese,
Mart listesi yapacağım için bildirimleriniz tamamlayalım lütfen. Bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım.
@samdan
@Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
Jasminla
@pylz
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
@Bonus
@Negoo
@-nemesis-
@Chocolita
@Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
firdefs
@minik kalp0753
Elbette ama biraz zaman alabilir. Elimde iki kitap var ve 2 tanede nisan ortak okuması. En erken mayısa anca okurum cnm.Milan Kundera yorumunu bekliyorum mutlaka
Marslının önce filmini seyretmiştim o yüzden kitabını okuyamıyorum. Aynı yazarın artemisi aldım hamile iken hala okunmayı bekliyor. Hamile iken 1 sy bile okuyamadım içim almadı. Artemisi kaç kez açtım açtım kapattım. Çok ilginç kitaptan tiksindim şuan elime bile almak istemiyorumYaaa çok teşekkür ederimgotu pdf indirdim ben ordan okuyacağım Marslı kitabını okumuş muydun? Kitaplığına çok yakışırmış gibi geldi bana, fantastik değil bilim kurgu ama yakıştırdım ben
Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk beni çok etkilemişti. Hoş geldiniz
Bana çapraz okumayı öğretmeyecektinizŞimdi bugün akşama kadarJasminla C Calcifer Eleadora @Limonsuzzcay Life light @Nosking @Levaiz Natsume 3 kitap ekler en az
Aaa neden tiksindin merak ettim. Ben önce kitabı okumuştum filmini daha sonraya sakladım. Ama filmden sonra kitap sıkabilir.Elbette ama biraz zaman alabilir. Elimde iki kitap var ve 2 tanede nisan ortak okuması. En erken mayısa anca okurum cnm.
Kurtlar imparatorluğu kitabın biraz kısa geldi bana.bende çok eski basım var ondan mı ki acaba
Marslının önce filmini seyretmiştim o yüzden kitabını okuyamıyorum. Aynı yazarın artemisi aldım hamile iken hala okunmayı bekliyor. Hamile iken 1 sy bile okuyamadım içim almadı. Artemisi kaç kez açtım açtım kapattım. Çok ilginç kitaptan tiksindim şuan elime bile almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?