Maşallah hem minnoşa hem manzarayaTekrar Kocaman bir günaydın. Eki Görüntüle 2814693 Oradaki minnoş benim Nefesim
Selam kızlar:)
Calcim kim kime madımak yolluyor ya ben de istiyorumC Calcifer
C Capanin Gururu Teyom Resmen uyurken nazar atmışsın bugün yataktan kalkmaya enerjim yok
113 yada 118 deyimİlk 150-200 sayfayı atlattıktan sonra kitap açılıyor daha akıcı. Biz severek okumuştuk sizde seversiniz umarım.
Hamileliğin cilveleriBana çapraz okumayı öğretmeyecektinizsizin yüzünüzden aynı anda beş kitaptan aşağısı kesmiyor artık elimde sayfaları az kalmış iki tane yarım kitabım var ama onları bitirmeyip yeni kitaplara başlıyorum
Aaa neden tiksindin merak ettim. Ben önce kitabı okumuştum filmini daha sonraya sakladım. Ama filmden sonra kitap sıkabilir.
Teşekkür ederimHoş geldiniz
hesapladın mı?Dur hesaplayım hemen
Sadece Parfümün Dansı mı? yoksa aylak Adam'da var mı?Ben parfümün dansını okuyacak
Yemiyorsa biz yeriz dimiBaktım kendi yememiş ama olsun yüce gönüllü arkadaşımız bize yollacak demek
Hayırlı günler. Ayın son gününde kitabı da bitirdim çok şükür. Bildirim topigine de yazdım. Bol okumalı bir Nisan ayı olsun insallah
Sivas'tan günaydın herkese,
Mart listesi yapacağım için bildirimleriniz tamamlayalım lütfen. Bildirim yapmayanları listeden çıkaracağım.
@samdan
Mehfam
@H M
@Tosun Pasa
@Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@dolunay10
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@isabel
@Mucizemsn
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
@pylz
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Otrera
Bonus
@Negoo
@-nemesis-
@Chocolita
Nosking
@pomegranate_
@Seridina
@kimlanbu
@Samsonn
@firdefs
@minik kalp0753
Ben eklemiyorum bugün yeni kitaba başlamadım bileŞimdi bugün akşama kadar @Jasminla C CalciferEleadora @Limonsuzzcay Life light Nosking Levaiz @Natsume 3 kitap ekler en az
okuduğun yerler biraz yavaş ilerliyor. Biraz daha var kitabın akmasın113 yada 118 deyim
Evet 1308hesapladın mı?
Sadece parfümün dansı.Sadece Parfümün Dansı mı? yoksa aylak Adam'da var mı?
8 kitap : 1.308 syf.okuduğun yerler biraz yavaş ilerliyor. Biraz daha var kitabın akmasın
Evet 1308
Tamam düzeltiyorumSadece parfümün dansı.
Bence saklan sen bi yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?