Dün biraz rahatsızdım çok okuyamadım,hedefi tutturamadım.
Veda 332, Aşkın Gözyaşları 103.sayfadayım.
95 sayfa okumuşum.
KahrolasicaAhh o hain göbek yok mu
Sen de katıl okuma işine. Seni nazar edesim var acayip şekildeEmekli olunca yaşamak istediğim şehir
Günaydın ferfecirler günaaaaaydınnn güzel geçsin günümüz
Sen de katıl okuma işine. Seni nazar edesim var acayip şekilde
Yürüyüş sayfasına gel. Orda da sen beni nazar et ödeşelimResmen bana subiminal mesaj bu. Bu aralar benim de göbeğim ile başım dertte. Çok mutsuz ediyor beni
Yeni arkidişim Natsume nasılsınnnnGünaydınnn
Güzellik Bir Yaradır bitti. Fahişe Dewi Ayu ve onun çocukları-torunları hatta anne babası, dedeleri üzerinden Endonezya tarihini fantastik ögelerle harmanlayarak anlatıyor kitap.
Sömürge oldukları zamanları, ikinci dünya savaşında Japon işgalinde yaşananları sonrasında bağımsızlıklarını ilan etmeleri ve komünizm-antikomünizm çatışmalarına yer veriyor. Okuması kolay bir kitap, sürükleyici de bir o kadar da rahatsız edici. Çocuk yaşta maruz kalınan tecavüzler, ensest, cinayet bir çok şey var.
Oy kıyamam ben sanaaaa. Niye kuzum.Zaten kitlenmişim bu aralar kaldı yığınla şey yemek masasının üstünde, bi senin nazarın eksikti teo
Bilmiyorum ki ya neye elimi atsam çabuk sıkılıyorum. Yarım kalıyor.Oy kıyamam ben sanaaaa. Niye kuzum.
Geçmiş olsun neyin var canımDün biraz rahatsızdım çok okuyamadım,hedefi tutturamadım.
Veda 332, Aşkın Gözyaşları 103.sayfadayım.
95 sayfa okumuşum.
Teo bir gün avda ikenYeni arkidişim Natsume nasılsınnnn
Yürüyüşle gitmez bu göbek. bölgesel çalışmam lazım. Bıngıl bıngıl olduYürüyüş sayfasına gel. Orda da sen beni nazar et ödeşelim
Maşallah 10 kilo çok iyi
Geçmiş olsunönemli bir şey değildir inşallah
SağolunGeçmiş olsun neyin var canım
Rabbim feraha erdirsin inşallahSağolunnefesimde sıkıntı oldu biraz,ağlama krizi falan.Biraz ruhsal yorgunluk diyeyim.Çok şükür şimdi biraz daha iyiyim
Amin canım sağol,evet ondan sonra açıldım.Sızlanmıyorsun diye derdin yok,mutlusun sanıyorlar.Gelene eyvallah diyoruz o kadar.Arada patlıyor böyle:)Rabbim feraha erdirsin inşallahBazen ağlamak iyi geliyor
Günaydın herkese
Çanakkale'den herkese günaydınnnnnn
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
@Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
nemesis
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@BeyaZambaklar_ulkesI
Cookiie
Yok bu ara azalttım ders sebebiyle. Enaz 10bin adım atıyorum 1 yıldır. Bayağı inceldim canım. Geçen ay 450bin adım atmışım söylemesi ayıpYürüyüşle gitmez bu göbek. bölgesel çalışmam lazım. Bıngıl bıngıl oldu
O kadar iyiyim diyorsun yürüyüşte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?