Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2818392
Gunaydin. Aslinda bu kitap bu hafta listemde yoktu sabah spor hocamdan gordum calsim. Cumaya kadar bitirmem gerekli. Cunku koca göbek kader degil
Aaa banada göbek eritecek şeyler lazım kitapla olur mu acaba çocuktan sonra yapışıp kalan göbek yağlarım kader değil yani

Günaydın herkese )) dün Parfümün Dansı bitti. Ay galiba büyülü gerçeklik janrında yazılmış bu kitap ve bu janrayla yıldızlarım barışmıyor nedense. Kaç kitap okudum ama kafam almıyor bir tek Saramago hariç. Kitabı sadece akışına bırakmak gerekir tabi bazı düşüncelerde dura bilirsiniz. Beni o kadar etkilemedi. Bu ay okuduğum iki yazardan da başka kitap okumam artık akşam da S. King - Yüzyılın Suçlusu Blaze kitabına başladım, 49 sayfa okudum. Her ay bir tuğla, bir King okumaya karar verdim, güzel gidiyor )) aylık kitap gömmeye katılamayacağım ) Demir Ökçe okumadım, Anna Karenina da bir kaç sene önce okumuştum sadece ana hatları hatırlıyorum ha bir de her karakterin bana itici geldiğini )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…