her ikisi için de kullanabilirsin şekerimSadece vurmak için değil aynı zamanda onu kendi topraklarına gömmek için istemiştim sdhgf
Teo seni de yakmışMerhaba kızlar
Huzur dan 50 sayfa okuyabildim sadece. Bu ay bi garip oldum
Bir bakış attı kalbimi yaktı
Teocuğum hakkında yazılanlar doğruymuş demek kiTeo seni de yakmış
Levini biz gomduk bence geri diriltcezHeyoooo bir bakın hele. Anna Karenina ve Demir Ökçe için gün ayarlayalım hep beraber. Artık Levin'i gömme vakti geldi de geçiyor bile
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@benneyanginlargordum
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
SelanikMuhaciri
@Mimariye
Keşke kitap okudukça göbüşümüz eriseAaa banada göbek eritecek şeyler lazım kitapla olur mu acabaçocuktan sonra yapışıp kalan göbek yağlarım kader değil yani
sana kemgözle bakmamıştım halbuki, araya kaynadın dimek kiMerhaba kızlar
Huzur dan 50 sayfa okuyabildim sadece. Bu ay bi garip oldum
Günün anlam ve önemine uydun demekGeldim geldim ben ban yediğim günden beri hala suç ve cezadayım çıkamadım bir türlü içinden
Sanırım şekerim üstad sana yetişmek ne mümkün bükemediğim bileği öperim ben öperGünün anlam ve önemine uydun demek
sen az okuyan mı çok okuyan mısın söyle bakalımSanırım şekerim üstad sana yetişmek ne mümkün bükemediğim bileği öperim ben öper
Orta şeker ne çok az ne de çok fazla işime geldiği gibi keyfi Sefa düşkünüyüm aslında ben bir boğa hatunu olarak :)sen az okuyan mı çok okuyan mısın söyle bakalım
Hımmm tamam, neyse ben takip ederim zaten seniOrta şeker ne çok az ne de çok fazla işime geldiği gibi keyfi Sefa düşkünüyüm aslında ben bir boğa hatunu olarak :)
Söylememgeçerken bir bakayım ne okuyorsun
Et bacım et ben dürtükleme olmayınca gazlanmayınca pek iş yapmam dedim ya içimden gelecek azıcıkHımmm tamam, neyse ben takip ederim zaten seni
ah canımmm ne iyimsersin. Keşke şu arkadaşlar da böyle düşünse hakkımdaEt bacım et ben dürtükleme olmayınca gazlanmayınca pek iş yapmam dedim ya içimden gelecek azıcık
Gizli okuyorumNiye söylemiyorsun acaba, bir şey mi yaptım sana
ah canımmm ne iyimsersin. Keşke şu arkadaşlar da böyle düşünse hakkımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?