- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.164
- 698
Aldkglldgl biraz öyle olduHangi yorumu beğeneceğimi şaşırdım iyi kaynatmışsınız kaşla göz arasında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldkglldgl biraz öyle olduHangi yorumu beğeneceğimi şaşırdım iyi kaynatmışsınız kaşla göz arasında![]()
MalesefYa hani eskilerin nüfus cüzdanında hep şey yazar 01.01 öyle mi? İlk defa birininkş gerçekmiş
Onu nasıl seçeceğiz ki
Özümseyerek okuyorsun o zamanben bazen okuduğum kitabı da anlamam çünkü kafam orda bişeye takılır devamlı düşünürüm
oğuz Atay Sebahattin Ali de o yüzden seviyorum galiba. karakterleri gibi benim kafamın içi de
mesela korkuyu beklerkendeki adamın bazı şeyleri bende de var. okurken hiç yabancılık çekmedim![]()
Gidiyor musun küsmedin demiİyi akşamlar kitabseverler .![]()
Onu nasıl seçeceğiz ki![]()
Sus deme öyle sonra kabul ettirecekGidiyor musun küsmedin demi![]()
Yook kusmedim ocakta bı işlemim varda eğer nasipse yani kitaba çok kafamı veremeyebilirim o ay için o yüzden bu ayı değerlendirelim dedimGidiyor musun küsmedin demi![]()
Seni istisna sayarım kiYook kusmedim ocakta bı işlemim varda eğer nasipse yani kitaba çok kafamı veremeyebilirim o ay için o yüzden bu ayı değerlendirelim dedimkurallar neyse o dur olsun daha sonraki aylar var
![]()
Sus deme öyle sonra kabul ettirecek![]()
Özümseyerek okuyorsun o zaman
Yook kusmedim ocakta bı işlemim varda eğer nasipse yani kitaba çok kafamı veremeyebilirim o ay için o yüzden bu ayı değerlendirelim dedimkurallar neyse o dur olsun daha sonraki aylar var
![]()
Kiyamadi ki bideSeni istisna sayarım ki![]()
Bir ara kitap o kadar sarıyordu ki beni uyku uyumuyordumevet aşırı etkisinde kalıyorum bazen. okurken kaskatı kesilirim falan![]()
Teşekkür ederim canım inşallahbu ay okursun canım. hedefi sen de gelince belirlersin. inşallah istediğin gibi olur herşey![]()