- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.157
- 698
İnşallah kendi çocuklarınla da çıldırmak nasip olur sana ve tüm isteyenlereEvet çok keyifli idiYeğenimle çılgınlar gibi oynadık
1 dk yanımdan ayrılmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kendi çocuklarınla da çıldırmak nasip olur sana ve tüm isteyenlereEvet çok keyifli idiYeğenimle çılgınlar gibi oynadık
1 dk yanımdan ayrılmadı
Amiiinn inşaAllah canım.İnşallah kendi çocuklarınla da çıldırmak nasip olur sana ve tüm isteyenlere![]()
Hadi iyi geceler taze annenihayet notre dame'ın kamburunda 149 a gelebildim. bir önceki bölüm yani 3. kitap aşırı paris ve kilise anlatımlarıyla doluydu. sıkılmadım desem yalan olur ama ilgi çekiciydi de. uyku akıyor gözlerimden o yüzden bu gece bu kadarlık![]()
Günaydın herkese
Hani benim etiketim
Ayy canımmm. 50 kez düzenledim. İlk başta yaptıydım sonra gitmişHani benim etiketim
Günaydın![]()
Etiket bildirimi gelmişti zatenAyy canımmm. 50 kez düzenledim. İlk başta yaptıydım sonra gitmişsen gönlümde etiketlisin
Jawlensky günaydınnnn
![]()
Günaydıııın
İyiyim canım. Sen nasılsınEtiket bildirimi gelmişti zatenteşekkür ederim canım nasılsın
Günaydın canım
gunaydin kizlar.
Günaydııın herkese musmutlu sabahlaarr
Günaydın canım kitap kurtları