- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.160
- 698
Hadi hayırlısı olsun canım benimKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı olsun canım benimKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
![]()
Aminnnn, insallah cok cok guzel olsun sonuc, hayirlisiyla sağlıkla kavuşunKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
![]()
Hadi hayırlısı olsun canım benim![]()
Amin Aminn inşAllahAminnnn, insallah cok cok guzel olsun sonuc, hayirlisiyla sağlıkla kavuşun![]()
Hayırlısı olsun, güzel sonuçlar al inşallahKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
![]()
Gunaydin bebitolaaaarEki Görüntüle 2891197
Rize'de Günaydınlar Herkese
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
@Jasminla
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@bnnu
@Blacklight
@Arrietty_
Hayırlı olsun canım güzel haberler al inşallahKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
![]()
Hayırlısı olsun, güzel sonuçlar al inşallah![]()
İnşAllah canlarımHayırlı olsun canım güzel haberler al inşallah![]()
Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallahKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
![]()
Sağlıcakla tutunsun inşallah canımKızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
![]()
Rabbim sağlıcakla kucağına versin inşallah![]()
Aminnn sağ olun canlarımSağlıcakla tutunsun inşallah canım![]()
İyi gezmeye devam. Sen nasılsın canım?Selam canlarımkeyifler nasıl
![]()
SelammSelam canlarımkeyifler nasıl
![]()
Cok sukur iyiSelam canlarımkeyifler nasıl
![]()
Bende iyiyim canım temiz hava çarptı devamlı uyku modundayımİyi gezmeye devam. Sen nasılsın canım?![]()
Kızlar ben dün transfer oldumRabbim bana ve evlat hasreti yaşayan tüm kadınlara hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar nasip etsin inşAllah
![]()