- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.163
- 698
Yaşlı balıkçı ve deniz ?Yok ya beni baydı Ernest, onu ara ara okuyacağım, bu akıcı bir kitap bitince söylerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlı balıkçı ve deniz ?Yok ya beni baydı Ernest, onu ara ara okuyacağım, bu akıcı bir kitap bitince söylerim![]()
Sır Saklamanın Kayıp Sanatı canım. Öylesine indirimde almıştım geçmişte. Okuyayım dedim iyi gidiyorYaşlı balıkçı ve deniz ?
Ben daha belirlemedim okuyacaklarımı. Eve gideyim de seçeyim. Ortak okuma kitabını daha önce okumuştum zatenSır Saklamanın Kayıp Sanatı canım. Öylesine indirimde almıştım geçmişte. Okuyayım dedim iyi gidiyor
Sen de belirleyince haber ver canım. Belki ortak okuruzBen daha belirlemedim okuyacaklarımı. Eve gideyim de seçeyim. Ortak okuma kitabını daha önce okumuştum zaten![]()
Varım diyooorrrGel kız atak yapalım bu ay![]()
Güzel olacak korkmaaaaVarım diyooorrr
Seninle aynı tarafta olmak nasıl olacak bakalımm![]()
Evet canım daha okumadım ama ona başlayacağım ben de. Bu arada
Haftaya eve geçiyorum canım kitap yanımda değilEvet canım daha okumadım ama ona başlayacağım ben de. Bu aradaLife light da okuyacaktı
![]()
Biz o zaman bitiririz bileHaftaya eve geçiyorum canım kitap yanımda değil![]()
Ben hiç okuyamıyorum canım artıkBİLDİRİM YAPMAYAN VARSA LÜTFEN YAPSIN YARIN LİSTELERİ HAZIRLAYACAĞIM.
JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
asliogretmen
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Mucizemsn
D dolunay10
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Jasminla
Keira-
minik kalp0753
pomegranate_
kimlanbu
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Samsonn
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
N Noraa89
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
bnnu
T Tamam
Arrietty_
Boncobo
Ay ben de başlayacaktım onaEvet canım daha okumadım ama ona başlayacağım ben de. Bu aradaLife light da okuyacaktı
![]()
Doğum yaptın mı canım?Ben hiç okuyamıyorum canım artık![]()
mini sohbet yaparız kendi aramızdaAy ben de başlayacaktım onaama bu ortak okuma değil galiba sohbeti olmayacak demi?
Öyleyse biraz bekleyebilir çünkü Monte Cristo Kontu var elimde şuan
Yok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..Doğum yaptın mı canım?