- 18 Eylül 2020
- 495
- 1.977
- 63
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoş geldinizMerhabaaa, ben de kulübe katılmak istiyorum. Şu an Fransız Teğmenin Kadını’nı okuyorum :)
Evett okudum. Diğer bildirim başlığına da göz attım. Senelik kitap hedefini 40 olarak belirlemiştim. (Bugüne kadar 9 tanesini okudum) Buraya yazmam yeterli mi yoksa diğer başlığa da yazayım mı? :)Merhaba hoş geldinizilk sayfayı okuyabildiniz mi?
Bildirimleri diğer topiğe yapabilirsinizEvett okudum. Diğer bildirim başlığına da göz attım. Senelik kitap hedefini 40 olarak belirlemiştim. (Bugüne kadar 9 tanesini okudum) Buraya yazmam yeterli mi yoksa diğer başlığa da yazayım mı? :)
Puslu kıtalar atlasını okudum 2 günde bitti. Tek kelime ile bayıldım. Fırsatını bulunca tekrar okuyacağım. İyi okumalar arkdaşlarımNiğde Müzesi, Roma Havuzu, Narlıgöl, Niğde Kalesi
Eki Görüntüle 2895383
Eki Görüntüle 2895384
Eki Görüntüle 2895385
Eki Görüntüle 2895386
Niğde'den herkese günaydınlar,
Bu hafta güzel haberler alacağınız bir hafta olsun inşallah
Artık yavaş yavaş tatil modundan çıkma zamanı. Okumaları hızlandırma zaman artık. Gözüm üzerinizde
@JES
@Mehfam
H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@bnnu
@Blacklight
@Arrietty_
Boncobo
Sağlıkla kucağınıza alın inşAllah yavrunuzuYok canım daha yapmadım ama sıkıntılar devam ediyor. Eylül 15 sezaryen için tarih verdi Dr. İnşallah o günü bulabilirsek..
Biri okuyordu burda diye hatırladım kim olduğunu bulamadım bir türlüPuslu kıtalar atlasını okudum 2 günde bitti. Tek kelime ile bayıldım. Fırsatını bulunca tekrar okuyacağım. İyi okumalar arkdaşlarım![]()
Demek bir rakip dahaMerhabaaa, ben de kulübe katılmak istiyorum. Şu an Fransız Teğmenin Kadını’nı okuyorum :)
Teşekkür ederim canımKitap Arap İhsan Efendi'nin (korsan olur kendileri) İstanbul'daki yeğeni Uzun İhsan Efendi'ye gitmesi ile başlıyor. Elinde Rendekar'ın Zagor üstüne öttürme kitabı var bunu Kubelik adında birine çeviri yaptırıyor. (Descartes'ın Yöntem Üzerine Konuşma kitabından bahsediyor. Düşünüyorum öyleyse varım önermesinin temellendirildiği kitabı). Kitap çevirisi yeğeni Uzun İhsan Efendi'de kalıyor ve Uzun İhsan Efendi bu konuya kafa yoruyor. İlerleyen zamanlarda Uzun İhsan Efendi'nin oğlu üzerinden devam ediyor kitap. Çok fazla anlatmak istemiyorum spoiler olmasın. Oktay İhsan Anar Osmanlı Türkçesi ile günümüz Türkçesini bir arada kullanmış. Bu sebeple bazı kelimelerde kitabı durdurup googlemak gerekiyor. Ben çok beğendim özellikle felsefi yönü beni cezbetti.
Daha önce Eyüp Belediyesi'nin kitap okuma yarışması için almıştım. Yarışmadan sonraya ancak yetiştirdi kargo şirketiokumak bugüneymiş
Ben bu ay Karamazov kardeşlerden okudum biraz. Başka da kitap elime alamadım o yüzden bildirim yapamayacağım bu ay canımBİLDİRİM YAPMAYAN VARSA LÜTFEN YAPSIN YARIN LİSTELERİ HAZIRLAYACAĞIM.
@JES
@Mehfam
H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@WOMAN
Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@bnnu
@Blacklight
@Arrietty_
Boncobo
Çok sevindim bu kulübü bulduğum için. Güzel güzel okuyalım birlikte.Demek bir rakip dahahoşgeldin arkadaşım
Gören de çok okuyup her ay derece yapıyorum sanacak![]()
Hıhı evet kardeş kardeş okuyalımÇok sevindim bu kulübü bulduğum için. Güzel güzel okuyalım birlikte.![]()
Yok kız kendileri bir kitapçıya yolluyor ordan alıyorumOooo bitmiş mi ayrıcalığıkargoya para mı ödüyormuş yoksa
![]()
Ne güzelmiş kim o kendileri?Yok kız kendileri bir kitapçıya yolluyor ordan alıyorumöyle olunca tek tek bile isteyebiliyorum ücretsiz
![]()
Kim onlarBildirimleri diğer topiğe yapabilirsinizTekrar hoş geldiniz aramıza
Tatil modundan çıkamayan arkadaşlar var o yüzden biraz ıssız buralar
![]()
HoşgeldinizÇok sevindim bu kulübü bulduğum için. Güzel güzel okuyalım birlikte.![]()
Her şey yalan mıydıYok kız kendileri bir kitapçıya yolluyor ordan alıyorumöyle olunca tek tek bile isteyebiliyorum ücretsiz
![]()