• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16279783129345802164189672988218.webp

C Calcifer 2002 de kitap fuarından alınmış ❤ 17 yaşım bunu seçmiş olgunluğa hele

Kekeme Çocuklar Korosu'ndan bir kaç alıntı paylaşıyorum sizlerle

"Duygularını saklayamamak ne kadar kötüdür. Bazı insanların yüzü, içinden geçirdiği ne varsa dışarı yansıtır. Bazıları gizlemekte beceriksizdir. Er geç itiraf etmek zorunda kalırlar."

"En son hangi acı seni uykusuz bıraktı, en son hangi coğrafyaya gözyaşı döktün, en son hangi cümle beynini darmadağın edercesine odanın duvarlarında yankılandı, söylesene?"

"Senden nefret ediyorum anladın mı, çok pisliksin!... Pislik mi dedin? Zavallılığının acısını benden çıkarmaya çalışıyorsun. Zehirini bana kusup sonra hiçbir şey olmamış gibi devam edeceksin yaşamaya. Bu geceki bütün iç çekişlerin yarın kocaman bir hiçliğe boşaltacak kendini. Kendini rahatlatmak istiyorsun, hayatını meşrulaştırmak için birilerinin merhametini sömürmeye ihtiyacın var. Yalancı bir kafa sallayış seni mutlu edecek. Dua etmek gibi bir derdin de yok. Ruhunu hafifletmeye çalışıyorsun. Bir rahiple konuşma olanağın olmadığı için, asla göremeyeceğin bir radyocuya anlatıyorsun kendini. Yargılanmak seni mutlu edecek ama adın bile doğru değil, sanal bir kimliğe kusacağız birlikte, sen temizlenmiş olacaksın. Ne statün zarar görecek ne de yarına ilişkin kurguladığın kutsallarının arasına girmiş günahların."

"Ben sekiz yaşındaydım ve ölüm Melahat demekti benim için. Ben sekiz yaşındaydım ve ölüm solgun bir yüz, dökülmüş saçlar, mavi bir çift göz demekti. Ben sekiz yaşındaydım ve ölüm, okula bir kez daha gelmemekti."

"Sınırlar yürümesini bilmeyenler içindir"

Elimdekiler bitmeden almıycam dediğim için bekliyorum alacağım kitapları var
Bence kitap alacaksan almalısın. Yeni yasa geliyormuş sabit fiyat yasası diye. Kitapların pahalanacağı etiket fiyatından satılacağı söyleniyor

Yayın farkından popüler yazarlarda aşırı fiyat farkından çok rahatsızım da elden bişey gelmiyor
Doğan Kitap, iletişim Yayınları, Ötüken bunlar en pahalı yayınevleri. Haruki Murakami'nin kitaplarını bu yüzden alamıyorum işte. adamın en ucuz kitabı 200syf ve 30tl

Doğan Kitap, iletişim Yayınları, Ötüken bunlar en pahalı yayınevleri. Haruki Murakami'nin kitaplarını bu yüzden alamıyorum işte. adamın en ucuz kitabı 200syf ve 30tl

Gülserenin kitapları :işsiz:

Doğan kitapa elif şafak yüzünden çok para kazandırdım helal olmuştur inş

Gülserenin kitapları :işsiz:

Doğan kitapa elif şafak yüzünden çok para kazandırdım helal olmuştur inş
Remzi kitap Evi evet o da pahalı :(
Elif Şafak'ın sadece Aşk'ı okudum o kadar. Onu da almadım zaten :D

Günaydın topiğimizin tatlı sahibi 😍❤️
Listeleri hazırladım, bildirim yapmayanlar lütfen yapsın. bu bildirim işini sonra bırakmanız beni çok yoruyor arkadaşlar. tek tek etiket yapıyorum ve günlerce söylüyorum. bu konuda ben nasıl özenli davranıyorsam aynısını sizden bekliyorum. bu şekilde devam ederse verdiğim tarihten sonra yapılan bildirimleri kabul etmeyeceğim artık
not : mazeretliler hariç

@Mehfam Mazeretli
@H M ?
@kk birinci noteri 0
@Less-is-More 1 - 448 syf.
@asliogretmen ?
@Negoo 3 - 774 syf.
@Life light 3 - 853 syf
Bonus Bonus 0
@WunderLost 2 - 554 syf
@Oriana mazeretli
@Margaret Hale 1 - 335 syf.
@Levaiz 5 - 1075 syf.
@Eleadora 2 - 422 syf.
@Stevya 0
@Mucizemsn 1 - 252 syf.
@dolunay10 Listeden çıkarılacak 4 hazirandan beri yok
@Kukrim 0
@Nosking mazeretli. İkizleri oldu. hayırlı olsun tekrar ❤️
C Capanin Gururu Teyom yetti gari mazeretin oku artık :KK70:
@beatitude ?
@UcanSupurge 3 - 676 syf
@Ysf42 6 - 1380 syf.
@Otrera listeden çıkarılacak :63:
@yet07 3 - 412 syf.
@Natsume 3 - 1311 syf.
@dgdln 1- 128 syf
Limonsuzzcay Limonsuzzcay 0
@-nemesis- 1 - 150 syf
@dayler dayler 2 - 840 syf.
@Jasminla listeden çıkarılacak 30 mayıstan beri yok
@-Vera- 3 - 713 syf
@minik kalp0753 ?
@pomegranate_ ?
@kimlanbu ?
@astrojurnal 0
@Harpy 4 - 720 syf.
@firdefs 6 - 1809 syf.
@Blue_Black 3 - 1004 syf.
@pacman 2 - 223 syf.
@ummhnisa 1 - 331 syf
@Nikinik 1 - 599 syf.
@Seridina 2 - 248 syf
@Ozlemlerhayallar 3 - 393 syf
@yesilimtrak ?
@Noraa89 3 - 116 syf
@gereksizkontes ?
@MelodiminEsi 4 - 672 syf.
@Amanita 2 - 396 syf
@bnnu ?
@Blacklight ?
@Arrietty_ 5 - 1015 syf.

C Calcifer 3 - 616 syf.
Ben birinci olmayı nasıl kaçırdım ya. Keşke köye gitmeseydim de okusaydım :KK12::KK48:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X