• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de öyleee çare gözlük 🙄

Benim de migrenim var öyle uzun süreli okuyamıyorum maalesef. Doktor dinlendirici gözlük vermişti aynı zamanda TV ekranına bakarken kullanayım diye. Onunla odaklanabiliyorum canım aklında bulunsun. Yalnız her zaman takmıyorum tembellik olmasın diye

Kitap ittifakı mı kursak kızlar??? 😆 C Capanin Gururu Teyom :ıslık:
he he ittifaka varım :-)

Selam kızlarcımm🥰🌸
MelodiminEsi MelodiminEsi Benim zaten kullanmam gereken bir gözlüğüm var fakat inat ediyorum:) Ruhum daralıyor gözlük takınca🤷🏻‍♀️
C Calcifer Bende okuyamadım Martin kuzusunu canım inşallah bu ay biter😕 Bugün temizlik var yarın alışveriş pazar misafirlerim geliyor🤦🏻‍♀️
C Capanin Gururu Teyom İyi olmuş bak bugün de unut şarj aletini😀

ben de şarj makinemi fakültede unutmuştum, akşam giremedim onun yerine kitap okudum :-)

Naptın naptın

images

C Calcifer kitap oku uygulaması var ya logosu 3 kitap olan hah işte o puslu kıtalar atlasını açmıyor tutunamayanları açıyorum onu açıyor bu nasıl bir işarettir ya :KK14:
puslu kıtalarda birşey var demek benim de zor açtı onu. Bir daha pdf yaptım, sonra tekrar epub yaptım da oldu

Elveda Haziran/Sarah Jıo

Bir bankada müdür yardımcısı olarak çalışan June yoğun iş temposunda büyük teyzesi Ruby'nin öldüğünü ve mirasıyla birlikte Mavi Kuş Kitabevini de ona bıraktığını öğrenir. Oraya gittiğinde ;teyzesinin öğrenmesini istediği sırlarını, yavaş yavaş bir bilmece çözer gibi öğrenir ve hayatı değişir.
Kitapta kardeşliğe ,dostluğa,ihanete,aşka,anneliğe değinilip çok güzel mesajlar verilmiş.
Ben sevdim sürükleyici ,bir çırpıda okunabilen bir kitap olmuş yine.😌

Elveda Haziran/Sarah Jıo

Bir bankada müdür yardımcısı olarak çalışan June yoğun iş temposunda büyük teyzesi Ruby'nin öldüğünü ve mirasıyla birlikte Mavi Kuş Kitabevini de ona bıraktığını öğrenir. Oraya gittiğinde ;teyzesinin öğrenmesini istediği sırlarını, yavaş yavaş bir bilmece çözer gibi öğrenir ve hayatı değişir.
Kitapta kardeşliğe ,dostluğa,ihanete,aşka,anneliğe değinilip çok güzel mesajlar verilmiş.
Ben sevdim sürükleyici ,bir çırpıda okunabilen bir kitap olmuş yine.😌
Sarah kitaplarını ben de çok sevimli bulurum hemen biter böle naif bi yanı olur:)
Çoktandır okumadığımı farkettim bende araya alayım bir iki tane:)
Hannah da bu minvalde bi yazar okumadıysan onu da tavsiye ederim:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X