• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla benim en sevdiğin kitaptır. selim de benim ilk aşkımdir:KK70: ama ağır ilerleyen bi kitap. insana çok şey kattığını inanıyorum.
bazen insanın kendini görebilmesi için kendine toplum gözünün dışında bakması gerekiyor. bu kitapta en sevdiğim şey de buydu. toplum seni gördüğü ya da görmek istediği aslında sen olmayabilirsin. ya da o olmak istemeyebilirsin.
bunun nedenlerini ve sonuçlarını çok güzel vermiş:)

ben topluma önem veririm değer veririm. ama ben de çok zaman uyumsuz olduğum için kafamda deli sorular yalnız oturur düşünürüm:)
Boncobo Boncobo ağır ağır yürüyordu kitaba doğru. Çok teşekkür ederim arkadaşım 😚

Elveda Haziran/Sarah Jıo

Bir bankada müdür yardımcısı olarak çalışan June yoğun iş temposunda büyük teyzesi Ruby'nin öldüğünü ve mirasıyla birlikte Mavi Kuş Kitabevini de ona bıraktığını öğrenir. Oraya gittiğinde ;teyzesinin öğrenmesini istediği sırlarını, yavaş yavaş bir bilmece çözer gibi öğrenir ve hayatı değişir.
Kitapta kardeşliğe ,dostluğa,ihanete,aşka,anneliğe değinilip çok güzel mesajlar verilmiş.
Ben sevdim sürükleyici ,bir çırpıda okunabilen bir kitap olmuş yine.😌
jio nun kitaplarını okurken böyle bi rahatlama geliyor bana. beynim dinleniyor gibi 🤭

Sarah kitaplarını ben de çok sevimli bulurum hemen biter böle naif bi yanı olur:)
Çoktandır okumadığımı farkettim bende araya alayım bir iki tane:)
Hannah da bu minvalde bi yazar okumadıysan onu da tavsiye ederim:)
Bende Kelebek Adası ile başladım ,Paris’ten Çiçeklerle ,Son Kamelya ve son olarak Elveda Haziran’ı okudum hepsini sevdim .
Şimdi kitap bakacaktım sipariş vermek için bakayım hemen Hannah ın kitaplarına ,teşekkür ederim 🥰

Çok güzel bir his değil mi? :KK53:
Hemde nasıllll😄
Aaa bilmiyordum tek okuduğum kitabı Gün Olur Asra Bedel 🙈 teşekkür ederim canım Bilgi için

Sen de 1.000 küsür sayfa okumuşsun dostum gözyaşım yine pıt 😢
Ya ama onun 300 sayfasını temmuz ayında okumuştum 🙄 kaptanıma söyledim ama sorun olmaz dedi 😄
he he ittifaka varım :-)
Anca barajı geçeriz 😆
Selam kızlarcımm🥰🌸
MelodiminEsi MelodiminEsi Benim zaten kullanmam gereken bir gözlüğüm var fakat inat ediyorum:) Ruhum daralıyor gözlük takınca🤷🏻‍♀️
C Calcifer Bende okuyamadım Martin kuzusunu canım inşallah bu ay biter😕 Bugün temizlik var yarın alışveriş pazar misafirlerim geliyor🤦🏻‍♀️
C Capanin Gururu Teyom İyi olmuş bak bugün de unut şarj aletini😀
Kitap okurken kullan bari ☺️
Haftasonu geldi de noldu bana kalmıyor ki haftasonu 🤷🏼‍♀️ aynı ben de misafir falan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X