• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bitti körlük kitabı😊 guzeldi begendim okdurken dusunduruyor farkli yerlere gonderme yapiyor. Yalniz kitabi pdf olarak telefondan okudum. Bi 50 sayda daha olsaydi kitaptakiler gibi olacaktim ben de 🤣 bi daha tovbe telefondan kitap okumam 🤦‍♀️

Gece uyku molasindan sonra yeni kitabima baslamayi düşünüyorum 😇

Bitti körlük kitabı😊 guzeldi begendim okdurken dusunduruyor farkli yerlere gonderme yapiyor. Yalniz kitabi pdf olarak telefondan okudum. Bi 50 sayda daha olsaydi kitaptakiler gibi olacaktim ben de 🤣 bi daha tovbe telefondan kitap okumam 🤦‍♀️

hamam ve kese lazım sana :KK70:
Kokuyorum gibi geliyordu bana okudukça🤭

Pdf okuyamıyorum ben🙁

Eşimin "Şu kitabı bitir de ben de okuyayım" demesiyle siyer kitabımın ilk cildi bitti 🤗
Kısaca bahsetmek istiyorum.. Öyle küçükken alışageldiğimiz hikaye tarzı bir siyer kesinlikle değildi. Dolu dolu bir kitap. Bazen meal bazen tefsir okuduğunuzu zannediyorsunuz. Yazar felsefe mezunu ve bu durum çook net gösteriyor kendini kitapta. Bu kadar bilgi sahibi nasıl olmuş şaşırdım doğrusu. O dönemi o kadar güzel detaylandırmış ki kafamdaki birçok soruya cevap buldum.
Ama daha önce hiç siyer okumadıysanız ilk defa bundan başlamanızı tavsiye etmem çünkü zorlar. Velhasıl çok memnun kaldım elhamdülillah...
Sırada ikinci cilt Medine Dönemi var 🥰

Ben pdf okurken gözlerim kayıyor sanki şaşı oluyorum :KK70: hayır normalde gözlükle okuyosun pdf senin neyine 🙄
Ben de is arasinda okuyorum telefondan okuyup okuyup bilgisayara bakinca butun yazılar birbirine girmeye baslamisti 🤦‍♀️

Orhan Pamuk'un Yeni Hayat kitabı bitti şimdi. Yazar 'Birgün bi kitap okudum ve bütün hayatım değişti ' diye başlıyor efsunlu, lirik ve postmodern eserine. 22 yaşında Osman isimli bir mühendislik öğrencisinin okuduğu kitaptan etkilenerek kitaptaki hayatı araması,aşkı ve arayışı uğruna evini annesini,okulunu, şehrini geride birakarak çıktığı sancılı yolculukta kendi benliğinin izini sürme, bulma ,olgunlaşma sürecini anlatiyor.Yazar sık sık toplum sorunalrinada değiniyor.Siyasal çatışmalara.,şüphelere,ölümlere, paranoyak dusuncelere ironik bi dille birçok kesime gondermelerde var.

Arkadaşlar şimdi baktımda ağustos ayı itibariyle okuduğunuz kitaplara,maslalah ayın ortasına gelene kadar yaklaşık 1800 sayfa okuyanlar var ayakta alkışlıyorum sizi.ve kendimede okkalı bi fırça cekiyorum son zamanlarda kitaplara boyle lakayt davrandığım için

Arkadaşlar şimdi baktımda ağustos ayı itibariyle okuduğunuz kitaplara,maslalah ayın ortasına gelene kadar yaklaşık 1800 sayfa okuyanlar var ayakta alkışlıyorum sizi.ve kendimede okkalı bi fırça cekiyorum son zamanlarda kitaplara boyle lakayt davrandığım için
Fırça yerine nazar atsan da olur 🤭🤭

Sadece son birkaç kişinin okuma sayfasina bakabildimde nazar değmesin diye gözlerimi kapadim hemen😆geneliniz böyleyse ben tek ayak üzerinde bekliyim cezalı cezalı.en son unvrsite yıllarımda okurdum böyle zehir gibi sonra seyreklesti.Aranizda feyizlenirim inşallah

Intibah kitabini bitirdim. Okurken biraz zorlandim ama olay orgusu hosuma gitti.ask,guvensizlik,koru korune inanma konulari bi insani nerelere surukler cok guzel anlatilmis. Kitabin sonundaki cumle kitabin ozeti niteliginde :son pismanlik fayda vermez.
Yeni kitabim maksim gorkiden ana. Kisa surede bitirebilmem umidiyle😁

İyi geceler millet. Umarım herkes iyidir. İnternet problemim var şu sıralar giremedim pek.

Yeşil Yol kitabını bitirdim, daha önce filmini yarım yamalak izlemiştim.
kendime gelemiyorum yarım saattir öyle boş boş dalıyorum. Gözlerim doluyor.
Henüz filmini izlemeyen varsa ya da okumayan şiddetli tavsiye.

birkaç gün önce hazır kitabı bitirmişken Monte Cristo Kontu’nun filmini de izleyeyim dedim ama yarım kaldı, eve dönünce devam ederim ona kaldığım yerden. Bir hayli değiştirilmiş geldi bana içerik, tadım kaçtı biraz. Kitaptan bağımsız bir filmmiş gibi düşünerek izleyeceğim devamını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X