- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Ben bir kaç site karşılaştırdım en uygun bkm aklında olsunBen de sipariş için maaşı bekledimyarın detaylı bir tarama yaparım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir kaç site karşılaştırdım en uygun bkm aklında olsunBen de sipariş için maaşı bekledimyarın detaylı bir tarama yaparım
![]()
hamam ve kese lazım sanaBitti körlük kitabıguzeldi begendim okdurken dusunduruyor farkli yerlere gonderme yapiyor. Yalniz kitabi pdf olarak telefondan okudum. Bi 50 sayda daha olsaydi kitaptakiler gibi olacaktim ben de
bi daha tovbe telefondan kitap okumam
Gece uyku molasindan sonra yeni kitabima baslamayi düşünüyorum![]()
Teşekkür ederim canım direkt oraya bakarım öyleyseBen bir kaç site karşılaştırdım en uygun bkm aklında olsun![]()
Pdf okuyamıyorum benBitti körlük kitabıguzeldi begendim okdurken dusunduruyor farkli yerlere gonderme yapiyor. Yalniz kitabi pdf olarak telefondan okudum. Bi 50 sayda daha olsaydi kitaptakiler gibi olacaktim ben de
bi daha tovbe telefondan kitap okumam
Gece uyku molasindan sonra yeni kitabima baslamayi düşünüyorum![]()
Yaa yalniz değilmişim sevindimhamam ve kese lazım sana
Kokuyorum gibi geliyordu bana okudukça![]()
Benim de ilk ve son denememdiPdf okuyamıyorum ben![]()
Ben pdf okurken gözlerim kayıyor sanki şaşı oluyorumYaa yalniz değilmişim sevindim
Benim de ilk ve son denememdi![]()
Ben de is arasinda okuyorum telefondan okuyup okuyup bilgisayara bakinca butun yazılar birbirine girmeye baslamistiBen pdf okurken gözlerim kayıyor sanki şaşı oluyorumhayır normalde gözlükle okuyosun pdf senin neyine
![]()
İş yerine iyice alıştın mı canımBen de is arasinda okuyorum telefondan okuyup okuyup bilgisayara bakinca butun yazılar birbirine girmeye baslamisti![]()
Cok sukur canim acemiligi attim baya alıştım şükürİş yerine iyice alıştın mı canım
Çok sevindim canımCok sukur canim acemiligi attim baya alıştım şükür![]()
Allah razi olsun canimÇok sevindim canım
Fırça yerine nazar atsan da olurArkadaşlar şimdi baktımda ağustos ayı itibariyle okuduğunuz kitaplara,maslalah ayın ortasına gelene kadar yaklaşık 1800 sayfa okuyanlar var ayakta alkışlıyorum sizi.ve kendimede okkalı bi fırça cekiyorum son zamanlarda kitaplara boyle lakayt davrandığım için