• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orhan Pamuk'un Yeni Hayat kitabı bitti şimdi. Yazar 'Birgün bi kitap okudum ve bütün hayatım değişti ' diye başlıyor efsunlu, lirik ve postmodern eserine. 22 yaşında Osman isimli bir mühendislik öğrencisinin okuduğu kitaptan etkilenerek kitaptaki hayatı araması,aşkı ve arayışı uğruna evini annesini,okulunu, şehrini geride birakarak çıktığı sancılı yolculukta kendi benliğinin izini sürme, bulma ,olgunlaşma sürecini anlatiyor.Yazar sık sık toplum sorunalrinada değiniyor.Siyasal çatışmalara.,şüphelere,ölümlere, paranoyak dusuncelere ironik bi dille birçok kesime gondermelerde var.
Bu kitap kütüphanemde var bakalım ne zaman sıra gelir ☺️

Arkadaşlar şimdi baktımda ağustos ayı itibariyle okuduğunuz kitaplara,maslalah ayın ortasına gelene kadar yaklaşık 1800 sayfa okuyanlar var ayakta alkışlıyorum sizi.ve kendimede okkalı bi fırça cekiyorum son zamanlarda kitaplara boyle lakayt davrandığım için
Eylülde okullar başlıyor bu kadar serbest olamayacağım. Ne kadar okursam o kadar fayda var ☺️
Ben en güzel motive o ay okuyacağınız kitapları belirlemeniz 😉

Günaydın:)
harry potterdan dün 150 sayfa okudum.
tembellik hakkı diye bi kitaba başladım o biter bugün:)
iş yerinde muhteşem gatsby vardı. dönüşte serviste de ona devam ederim belki.
şimdilik bu kadar:)
Biraz daha yazmaliydin😂

OOO bu ne hız Teocuğum o_O Ben de kendime hedef belirledim. Bu hafta Monte Cristo'yu bitireceğim.
Dedektiflik romanı olduğu için hızlı ilerliyor canım, yoksa o kadar okuyamazdım. Dün sayfaya yazdıktan sonra da meraktan biraz daha okudum. Ondan sonra da ortak kitabı okuyup bitiririm inşallah

Dedektiflik romanı olduğu için hızlı ilerliyor canım, yoksa o kadar okuyamazdım. Dün sayfaya yazdıktan sonra da meraktan biraz daha okudum. Ondan sonra da ortak kitabı okuyup bitiririm inşallah
monte Cristo da öyle. İnanılmaz akıcı. Eline alınca en az 50 sayfa garanti 🤩 Kitap 2 cilt ama 5 cilt olsa yine de okurdum. bitmesini istemeyeceğim kitaplardan. Şiddetle tavsiye ederim herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X