Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi geceler hanımlar. 👋🏾😊 Şimdi gördüm bildirimi. Sabah bakmıştım kadınlar kulübüne. Sonra ablama gittik. Yeğenimin doğum günüydü bugün .😊😍 Sonra akşam yürüyüş yaptık. Gece eve 23.00 de geldik. Telefonu şarja koydum.😊 Yatacaktım şimdi. Yatmadım bakayım dedim kadınlar kulübüne.😊😍 Herkese iyi geceler.😊😍😘 Sohbetinizi geç gördüm sanırım. Bu ay kitap hiç okumadım. Eylül de inşallah görüşürüz . 👋🏾😊😍

Son düzenleme:
Günaydınss 💜

401bafcf8026236a80dc9d290e6abde5.webp

Kısa metin olup olmadığı yazar mı bi yerinde ben hiç öyle bişey görmedim
Bendekinde de yazmıyor . Ben tam metnini yıllar önce okumuştum bu yıl tekrar okudum . Ancak bitince fark etmiştim bu bu kadar kısa değildi diye. Kesinlikle kitapların üzerinde belirtmeleri gerekiyor ama yazmıyordu

Günaydın herkese
Dün yaşlı adam ve deniz bitince yerine konser kutusundan çıkan çocuk kitabını ekledim. O da çabuk biter diye düşünüyorum . İnce memed 4 ve insanı tanıma sanatı kitaplarının yanında devam edicem. Tolstoy'un çocukluğum kitabı da bir haftaya kalmaz biter.
Herkese keyifli okumalar diliyorum. Sıcak havalarda okumak zor oluyo , odaklanmak zor

bu arada piraye - seyir devam ediyor. bazı sayfalara geri dönüp tekrar okuyorum.
dün rezonans kanunu ve dört anlaşma'yı aldım.
kısmetse eylülde bağış usulü bir mindfulness eğitimine başlıyorum, galiba işimi de bu konulara eviricem. o yüzden kitap seçimlerim de bir miktar o yöne evrildi.

Bonus Bonus Arsen Lüpen 3lü seti BKMde %75 indirime girmiş. Bence bir bak derim
Ya benim kazma çocuğuma dedim bilmem diye ağzını eğdi :tokat:arsen lüpen sharlock gibi bir karakter değil mi?

Sharlock serisiden bi kitap okumuştu o nasıldı dedim polisiye hareketli falandır diye.
Hep bi olay oluyo sharlock çözüyo bi daha oluyo bi daha çözüyo falan sıkıyo bi süre sonra dedi 🤦🏻‍♀️
He yavrum anlıyorum dedim bende 🥴

Günaydın mutlu sabahlar💜
C Calcifer 1984 ü önümüzdeki pazartesiden sonra yapsak olur mu🤭
Eleadora Eleadora gitme şansın varsa notre dame müzikaline git🥰🥰🥰🥰 3 sen önce gitmiştim bayılmıştım. Fransız versiyonuyla aynıydı. Tabi oynayan ekip aynı mı bilmiyorum 🙈
Yaaa gitmeyi planlıyordum çok merak ediyorum sen böyle deyince daha da heveslendim 😍 ama kitabını okumadım daha yetişmezse diye korkuyorum çünkü 5 Eylül de en iyisi hafta sonu tam gaz gireyim kitaba 😁

Ya benim kazma çocuğuma dedim bilmem diye ağzını eğdi :tokat:arsen lüpen sharlock gibi bir karakter değil mi?

Sharlock serisiden bi kitap okumuştu o nasıldı dedim polisiye hareketli falandır diye.
Hep bi olay oluyo sharlock çözüyo bi daha oluyo bi daha çözüyo falan sıkıyo bi süre sonra dedi 🤦🏻‍♀️
He yavrum anlıyorum dedim bende 🥴
Yok bu tam tersi hırsız :D Kibar hırsız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X