- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
yeşilin kızı serisinin konusu neHoşbuldummYeşilin Kızı Anne 4'e başlayacağım az sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeşilin kızı serisinin konusu neHoşbuldummYeşilin Kızı Anne 4'e başlayacağım az sonra.
Gurur ve Önyargı, Anna Karenina'yı öneriyorlar filmini. Ben biraz filmi izlemekten çekiniyorum. Gray'ın o melankolik ve kendini beğenmiş tavrını yansıtabildiler mi acabaaslında film kitaba göre basit kaçıyor biraz bazı sahneler çok uçlarda bende karşılaştırmak için izlemiştim 2009 yapımı olandı sanırsam
HoşbuldummYeşilin Kızı Anne 4'e başlayacağım az sonra.
gurur ve önyargının filmini izledim 2005 yapımı 2.5 saatti sanırsam kitaba göre biraz eksik kalmış 2.5 saatte ne sığdırrısak mantığında ama bbc de dizisi varmış onu beğeniyorlar 95 yapımı colin firth darcyi oynuyorGurur ve Önyargı, Anna Karenina'yı öneriyorlar filmini. Ben biraz filmi izlemekten çekiniyorum. Gray'ın o melankolik ve kendini beğenmiş tavrını yansıtabildiler mi acaba
GünaydınDeğirmenağzı Plajı, Kızılcapınar Baraj Gölü, sofular Mağarası, Harmankaya Şelalesi
Eki Görüntüle 2907072
Eki Görüntüle 2907073
Eki Görüntüle 2907074
Eki Görüntüle 2907075
Son ilimiz olan Zonguldak'tan herkese günaydınlar ve hayırlı Cumalar
81 ilimizi hep beraber gezdik ve artık bitti. Bundan sonra günaydınları nasıl yapayım bu konuda fikirlerinizi bekliyorum
JES
Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
Gray'ı görünce hayallerim yılıkdıgurur ve önyargının filmini izledim 2005 yapımı 2.5 saatti sanırsam kitaba göre biraz eksik kalmış 2.5 saatte ne sığdırrısak mantığında ama bbc de dizisi varmış onu beğeniyorlar 95 yapımı colin firth darcyi oynuyor
anne kareninayı izlemedim ama izlemeyi düşünüyorum bi de anne karenina ile elizabeth benneti oynuyan kişi aynı keira knithley oynuyor
dorianı oynayan adam ben barnes kitaptaki gibi çok yakışıklı bi adam fakat sarışın değil kitapta sarışındı yine lord henryi colin firth oynuyor
aynı kişilerin farklı edebi rolleri oynaması belki biraz soğutabilir sen önceden darcy din ne ara lord henry oldun gibi
filmde yansıtmışlar aslında dorianın o halerini ben beğenmiştim
Günaydın canlar hayırlı cumalarDeğirmenağzı Plajı, Kızılcapınar Baraj Gölü, sofular Mağarası, Harmankaya Şelalesi
Eki Görüntüle 2907072
Eki Görüntüle 2907073
Eki Görüntüle 2907074
Eki Görüntüle 2907075
81 ilimizi hep beraber gezdik ve artık bitti. Bundan sonra günaydınları nasıl yapayım bu konuda fikirlerinizi bekliyorum
JES
Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
İplik mi oSende sıkıntı yok yawrum merak etme. al benden çay sana![]()
ÇaktırmaGünaydın canlar hayırlı cumalar![]()
İplik mi o![]()
Şimdiye kadar gördüğüm en orijinal çaySende sıkıntı yok yawrum merak etme. al benden çay sana![]()

GünaydınnnDeğirmenağzı Plajı, Kızılcapınar Baraj Gölü, sofular Mağarası, Harmankaya Şelalesi
Eki Görüntüle 2907072
Eki Görüntüle 2907073
Eki Görüntüle 2907074
Eki Görüntüle 2907075
JES
Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
GünaydınDeğirmenağzı Plajı, Kızılcapınar Baraj Gölü, sofular Mağarası, Harmankaya Şelalesi
Eki Görüntüle 2907072
Eki Görüntüle 2907073
Eki Görüntüle 2907074
Eki Görüntüle 2907075
JES
Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
Istanbul Hatırası'ni bu gece bitiririm. Ortak okumada Puslu Kıtalar Atlası olduğu için onu okumayı düşünmüştüm ama 1984 u salı günu birilikte yorumlariz demissiniz hangisine baslasam acaba.ikiside kitaplimda varAlgernpn2a Çiçekler de Martin'e benziyor. Konu aynı değil ama işleyişleri birbirine çok benziyor ve o da çok güzel. Okumadıysan onu da öneririm
O kadar yığıldı ki
1. 1984
2. Puslu Kıtalar atlası
3. Empedoklesin Dostları
1984 önümüzdeki hafta Salı diyorum diğerlerini de ayarlayalım diyorum
1984 İlk önce o yorumlanacak. Bizimle birlikte yorumlara katılacaksanız ilk onu okuyun derimIstanbul Hatırası'ni bu gece bitiririm. Ortak okumada Puslu Kıtalar Atlası olduğu için onu okumayı düşünmüştüm ama 1984 u salı günu birilikte yorumlariz demissiniz hangisine baslasam acaba.ikiside kitaplimda var
O zaman1984 u önce okuyayım1984 İlk önce o yorumlanacak. Bizimle birlikte yorumlara katılacaksanız ilk onu okuyun derim
Aynen oynayan adam yakısıklı ama dorian tasvirinden cok uzakGray'ı görünce hayallerim yılıkdıkitapta ne olarak fiziki özellikleri anlatılıyordu. Bariz bir şekilde tersi olan bir oyuncunun oynaması soğuttu beni. kitapla çeliştim
Jes hanım,böyle yazmışsınız ama Bağcılar diyip geçmeyin,onun da bir gururu var..kırdınız beniBeraber bağcıları turlarsınız anca
Ben bağcılarda oturuyorum. Benimle uğraşmayı severJes hanım,böyle yazmışsınız ama Bağcılar diyip geçmeyin,onun da bir gururu var..kırdınız beni
Gunaydin herkese. Erzurumdan ciktik erzincana dogru gidioz. Son duragimiz konya eregli olacak insallah. Cok bunalmistim artik işten. Umarim tatil iyi gelir. Pek katilamayabilirim araniza. Ama dönüşüm muhtesem olacak (dermisimDeğirmenağzı Plajı, Kızılcapınar Baraj Gölü, sofular Mağarası, Harmankaya Şelalesi
Eki Görüntüle 2907072
Eki Görüntüle 2907073
Eki Görüntüle 2907074
Eki Görüntüle 2907075
Son ilimiz olan Zonguldak'tan herkese günaydınlar ve hayırlı Cumalar![]()
JES
Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale