- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
Ona selam bile vermem. Ona verebileceğim tek şey buSelam olsun heatcliff'e![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona selam bile vermem. Ona verebileceğim tek şey buSelam olsun heatcliff'e![]()

Ben niye peş peşe bronte kardeşleri okuyorsamSelam olsun heatcliff'e![]()
Kürek verelim mi lazım olabilirUğultulu tepelere başlıyorum![]()
O kadar mı levin bir karakterKürek verelim mi lazım olabilir![]()
Aman duymasın hassas ruhu incinirOna selam bile vermem. Ona verebileceğim tek şey bu![]()
Hayırlı olsun. O nasıl bir balkonmuş öyle, bahçe yapılır o balkondan.amin inşallah canım. Bu evde bir bebeğim olsun çok istedim, nasip olmadı. İnşallah yeni yerde olur. Bu arada 22 metrekare balkonu var, tam kitap okumalık![]()
Hakkınızda hayırlısı ve en güzeli olsun canımKafa nereye biz oraya
Daha belli değil. yakın zamanda olacak bir durum da değil. Bakalım benimki düşünce. Eşime kalsa anında gider
Cam balkon ve perde parası da balkon kadar büyük oldu canımHayırlı olsun. O nasıl bir balkonmuş öyle, bahçe yapılır o balkondan.![]()
Bugün de balkonumun küçüklüğüne sevinmiş oldum çok şükür.Cam balkon ve perde parası da balkon kadar büyük oldu canımiki balkonun camı 13500, perdesi de 6bin tuttu
![]()
Farklı branşlarda ölümüne kapışırlarO kadar mı levin bir karakter![]()
Kukrisim seni yerim yerim kıt diye kitlarim bak asma suratını
Bir de garibim ben fiyatlardan haberim yok çarşıya çıktık kii oo durum çok vahimBugün de balkonumun küçüklüğüne sevinmiş oldum çok şükür.![]()
He valla canım köy hassas noktam
He valla canım köy hassas noktamama balkonda petek var kışın da okuyabilirim orda
![]()