• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlarcım:)
Dün gece berbat bi mide ağrım vardı böyle sanki koca bir kaya yutmuşum gibi değişik😐
Birkaç saat anca uyuyabildim; yan yatıyorum acı artıyor sırtüstü yatıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor öff berbattı😕 Hala az az var, hastaneye de gidesim yok.

KİMLİK
Birbirine yabancılaşma ve güvensizliğin oluştuğu bir ilişkide kadın ve erkeğin kimliklerini sorgulamalarını anlatan bir kitap.
Aşkın bitmesiyle birbirlerinin kimliklerini sorgulamaya başlayan ve bu sorgulamada bilmedikleri kimlikleriyle karşı karşıya kalan sevgililerin bu yeni durumda verdikleri kararların hayatlarını nasıl etkilediğini görüyoruz.

İkili ilişkilerde çokça psikolojik analizler yapılmış bir kitap. Dili sade anlaşılabilir

Selam kızlarcım:)
Dün gece berbat bi mide ağrım vardı böyle sanki koca bir kaya yutmuşum gibi değişik😐
Birkaç saat anca uyuyabildim; yan yatıyorum acı artıyor sırtüstü yatıyorum kalbim sıkışıyor gibi oluyor öff berbattı😕 Hala az az var, hastaneye de gidesim yok.
Geçmiş olsun, nedeni ne olabilir ki acaba?
Bazıları süt içmek iyi gelir der ama işe yarar mı ki,

555659FF-301B-4F5E-81EF-7FB51156449D.webp

Bu ay için bir planlama yaptım, inşallah uygulamak nasip olur :D

KİMLİK
Birbirine yabancılaşma ve güvensizliğin oluştuğu bir ilişkide kadın ve erkeğin kimliklerini sorgulamalarını anlatan bir kitap.
Aşkın bitmesiyle birbirlerinin kimliklerini sorgulamaya başlayan ve bu sorgulamada bilmedikleri kimlikleriyle karşı karşıya kalan sevgililerin bu yeni durumda verdikleri kararların hayatlarını nasıl etkilediğini görüyoruz.

İkili ilişkilerde çokça psikolojik analizler yapılmış bir kitap. Dili sade anlaşılabilir
Tam bir örnek başkan canımsın😘🙃🙃
Geçmiş olsun, nedeni ne olabilir ki acaba?
Bazıları süt içmek iyi gelir der ama işe yarar mı ki,
Teşekkür ederim canım:) Çok da az yiyorum yani hazımsızlık olacak bir durumda yok🤷🏻‍♀️
Süt beni extra şişiriyor içmemeye çalışıyorum:)

Eki Görüntüle 2922506

Bu ay için bir planlama yaptım, inşallah uygulamak nasip olur :KK70:
Harika😍
Bayılıyorum böyle planlamalara yazmalara:)

Benim de okuduklarımı yazdığım bir minik defterim var ama yeni yıla eşimin geçen akşam hediye ettiği harika defterime yazmaya başlayacağım😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X