- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Evet evet çok sade yazılmış okurken yormuyor. Japon edebiyatına ilk defa giriş yapmış oldum bu bahaneyleAkıcı oldugundan eminiz o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet çok sade yazılmış okurken yormuyor. Japon edebiyatına ilk defa giriş yapmış oldum bu bahaneyleAkıcı oldugundan eminiz o zaman![]()
O ortak okuma olmaaaazzzz şimdi okuyamazOyumu Notre Dame den yana kullanıyorum![]()
![]()
Japon ve akıcıEvet evet çok sade yazılmış okurken yormuyor. Japon edebiyatına ilk defa giriş yapmış oldum bu bahaneyle![]()
Ay Kasım da onu okuyacak isek en iyisi ben İnce Memet i okuyayımO ortak okuma olmaaaazzzz şimdi okuyamazKasım ortak okuması.
Karamazov Kardeşleri oku. Ben çok beğenmiştim akıcı gayetKukrim
JaponEvet evet çok sade yazılmış okurken yormuyor. Japon edebiyatına ilk defa giriş yapmış oldum bu bahaneyle![]()
Ben okudum ya öyle bir şey yokmuş gibi davranıyorum değil mi ? PardonO ortak okuma olmaaaazzzz şimdi okuyamazKasım ortak okuması.
Karamazov Kardeşleri oku. Ben çok beğenmiştim akıcı gayetKukrim
Ay yapalım beraber okuyalım onuuu. Çok merak ediyorum. Ocak 2022 ilk ortak okuması onu yapalım benceJaponbeni korkutan bu olabilir mi acaba
Ben okudum ya öyle bir şey yokmuş gibi davranıyorum değil mi ? Pardon
Ortak okuma demişken Nietzsche ağladığında ortak yapalım mı?
Bende merak ediyorum, hatta neden bilmiyorum çok güzelmiş gibi hissediyorumAy yapalım beraber okuyalım onuuu. Çok merak ediyorum. Ocak 2022 ilk ortak okuması onu yapalım bence
Not aldım Calcim:)Japon ve akıcıben sana bir kitap önereyim bulabilirsen oku mutlaka. Emanet Dolabı Bebekleri. Biraz yeralt edebiyatına benziyor.
Levaiz sen de bak bence sevebilirsin
Çünkü yorumlar hep o yönde. İnşallah patlamayızBende merak ediyorum, hatta neden bilmiyorum çok güzelmiş gibi hissediyorum
Ocak muhteşem![]()
Ben okudum 4 kitabı daBaşlıyorum o zaman ,kimler okumuştu bunu![]()
Hayır ya patlamayız yani inşallah fjdjÇünkü yorumlar hep o yönde. İnşallah patlamayız![]()
Hiç bir kitapta patladık mı bizHayır ya patlamayız yani inşallah fjdj
YA ne güzel, Hadi bre bismillah ben de başlıyorum ekimde tekrar notlaraOrtaokuldayken yani fii tarihinde vatandaşlık hocamdan dolayı çok severim okuduğum kitapları yazmayı. Her ders açar mutlaka bir şeyler okurdu bize nur içinde yatsın. Ama hep yarım bıraktım ben. Geçenlerde tekrar başladım bu sefer bırakmayacağım. Kendime söz verdim o defter bitecek
Ben de severek kullanıyorum. Kitap alırken yorumları etkili oluyor. Gerçi daha çok googreads uygulamasını dikkate alıyorum. 1000k puanlar hep yüksek oluyor.
İyi akşamlar, çok güzel bir kitaba başlıyorsunuz, keyifli okumalar dilerimPuslu kıtalar atlası'na başlıyorum. Ihsan Oktay Anar ı ilk kez okuycam.Herkese iyi akşamlar
Benn onu öğrenciyken okumuştum ama o zmaan anlamamışımdır muhtemelenJaponbeni korkutan bu olabilir mi acaba
Ben okudum ya öyle bir şey yokmuş gibi davranıyorum değil mi ? Pardon
Ortak okuma demişken Nietzsche ağladığında ortak yapalım mı?
Tutunamayanları öneriyorum, patlama garantiliHiç bir kitapta patladık mı biz![]()
Onu okuyacağız. 2022 yılının kitabı oYA ne güzel, Hadi bre bismillah ben de başlıyorum ekimde tekrar notlara
İyi akşamlar, çok güzel bir kitaba başlıyorsunuz, keyifli okumalar dilerim
Benn onu öğrenciyken okumuştum ama o zmaan anlamamışımdır muhtemelentekrar okuyabilirim belki.
Tutunamayanları öneriyorum, patlama garantili![]()
Sorun bizde değilHiç bir kitapta patladık mı biz![]()
Shshsh şimdi tam zamanı bence deYA ne güzel, Hadi bre bismillah ben de başlıyorum ekimde tekrar notlara
İyi akşamlar, çok güzel bir kitaba başlıyorsunuz, keyifli okumalar dilerim
Benn onu öğrenciyken okumuştum ama o zmaan anlamamışımdır muhtemelentekrar okuyabilirim belki.
Tutunamayanları öneriyorum, patlama garantili![]()
50 sayfa okudum , duygulandım daBen okudum 4 kitabı daD dgdln ve
Life light okudu
Az önce nietzsche dedin, üzdün beniOnu okuyacağız. 2022 yılının kitabı o![]()
Çok naif güzel bir kitap. Yaşar Kemal'in kalemini seviyorum50 sayfa okudum , duygulandım da![]()