- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
Teooo bayıldım balkonuna güle güle otur, kullanEşim gelmediği için tam düzenli koyamadım. Şimdik idare edinkendime nick buldum görgüsüz Teo
![]()
Plise perdeden desen yapmak nedir arkadaş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teooo bayıldım balkonuna güle güle otur, kullanEşim gelmediği için tam düzenli koyamadım. Şimdik idare edinkendime nick buldum görgüsüz Teo
![]()
Çok güzel olmuş güle güle oturun canımEşim gelmediği için tam düzenli koyamadım. Şimdik idare edinkendime nick buldum görgüsüz Teo
![]()
Teo ben size gelirsem balkonda yatarımArtık okumazsam dilinizden kurtulamam![]()
Yapma bunu teoyaTeo'nun balkonunaaaa benden bir ekim bildirimiiiiii![]()
İnternette öyle yapmışlardıTeooo bayıldım balkonuna güle güle otur, kullan
Plise perdeden desen yapmak nedir arkadaş![]()
Nayır nolamazTeo'nun balkonunaaaa benden bir ekim bildirimiiiiii![]()
Ben niye dümdüz kullanıyorum yarın ben de ele edecemİnternette öyle yapmışlardı![]()
He he buyur gelTeo ben size gelirsem balkonda yatarım![]()
Ne güzel mekan, tam kitap okumalıkEşim gelmediği için tam düzenli koyamadım. Şimdik idare edinkendime nick buldum görgüsüz Teo
![]()
Bana bunlarla gelinYeni diziye başladım ben birkaç gün kitap mitap okuyamam![]()
Hangi diziYeni diziye başladım ben birkaç gün kitap mitap okuyamam![]()
Yapma bunu teoya![]()
Başkanım bunu beğendi. Ben bilmem herkes birer bildirim gönderse en güzel hediyeNayır nolamaz![]()
Gel sarılalım
Ama aynı duyguları beslemiyoruz selime karşı djdjsj
Bekliyoreeeee![]()
Eşim gelmediği için tam düzenli koyamadım. Şimdik idare edinkendime nick buldum görgüsüz Teo
![]()
Çok uzak kuzu Ankarayaankaraya ne kadar benziyo manzara teoilce tahmini yapcam ankara desen o derece
![]()