- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencedeBence babada da suç var. Heathcliff i ezdirmemek için kendi oğlundan vazgeçti.
Elbette öyle ruhunda zerre iyilik yok ölürken bile birilerinden intikam alır gibi belkide öte tarafta Catherine ye yine acı çektirebilirim diye düşünerek gülümser gibi öldü. Ama benim demek istediğim hiç kimse kötü olarak doğmaz.yaşadıkları onun ruhunun temellerini oluşturur. Kim bilir o aileye katılmadan önce neler çekti. Geldi bu sefer çok sevdiği Catherine, prestijli biri olmadığı için onun aşkını önemsedi hor gördü oda intikam hırsıyla yandı.Aklini Ruhunu şeytana satan Heathcliff kendi çocuğuna bile hayvan gibi davrandıHeathcliff bence acıdan beslenen biri. Ruhunda iyilik namına hiçbir şey yok. Tek sevdiği Catherine. Onu bile sevme şekli acı vererek
Kesinlikle babanın yaptığıda çok yanlıştıBence babada da suç var. Heathcliff i ezdirmemek için kendi oğlundan vazgeçti.
Abi de normal değildi ama farketti isen heathcliff onu hiç sevmedi küçüklüğünden beri ama abinin oğlu heathcliff i ölene kadar sevdiBence babada da suç var. Heathcliff i ezdirmemek için kendi oğlundan vazgeçti.
EtkilendimUğultulu tepelerde yaşayan aileye Heathcliff katılmasıyla huzursuzluklar başlamıştı aile içinde. Her ne kadar aile içinde abi ve anne tarafından sevilmese de Catherine ile Heathcliff çok iyi dost olmuşlardı. Hiç ayrılmıyorlardı ta ki Catherine başkasıyla evlenene kadar. Bundan sonra Heathcliff için sonsuz bir intikam duygusuyla doldu. Catherine nın etrafında kim varsa yok etmeye ant içmişti. Bunun için ilmek ilmek işlediği planını devreye soktu. Aşkının nefrete dönüşmesiyle ortalığı yakıp kül etti
Aşk ile intikam üzerine yazılmış muazzam bir kitap. Okuyun okutturun.
Catherine tek sevgi tecrübesi idi sonu kötü olunca o da sevgiyi söküp attı adeta.Elbette öyle ruhunda zerre iyilik yok ölürken bile birilerinden intikam alır gibi belkide öte tarafta Catherine ye yine acı çektirebilirim diye düşünerek gülümser gibi öldü. Ama benim demek istediğim hiç kimse kötü olarak doğmaz.yaşadıkları onun ruhunun temellerini oluşturur. Kim bilir o aileye katılmadan önce neler çekti. Geldi bu sefer çok sevdiği Catherine, prestijli biri olmadığı için onun aşkını önemsedi hor gördü oda intikam hırsıyla yandı.Aklini Ruhunu şeytana satan Heathcliff kendi çocuğuna bile hayvan gibi davrandı
Abinin sevmemesi normal. Yani bizim eve biri gelse ve babam onu daha çok sevse ben de onu kıskanır kötü davranırımAbi de normal değildi ama farketti isen heathcliff onu hiç sevmedi küçüklüğünden beri ama abinin oğlu heathcliff i ölene kadar sevdi![]()
Kadının mezarının köşesini açık bırakmıştıCatherine tek sevgi tecrübesi idi sonu kötü olunca o da sevgiyi söküp attı adeta.
Ee o zaman suçu yokken kötülük gören bir çocuğun ondan öğrendikleri ile intikam alması da olasıAbinin sevmemesi normal. Yani bizim eve biri gelse ve babam onu daha çok sevse ben de onu kıskanır kötü davranırım
Zincirleme olaylar hep. Birbirini tetiklemiş.Ee o zaman suçu yokken kötülük gören bir çocuğun ondan öğrendikleri ile intikam alması da olası![]()
Catherine de madem ölüp bitecektin ne diye hor gördün çocuğu gittin evlendin hemen başkası ileKadının mezarının köşesini açık bırakmıştı![]()
TakıntıHeatcliff in Cath e sevgisi oldugunu bile dusunmuyorum ben. Baska birseydir o.
Yanında nasıl taşısın onu. Ne parası var ne görgüsüCatherine de madem ölüp bitecektin ne diye hor gördün çocuğu gittin evlendin hemen başkası ile![]()