Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanırsam olmaz. İlk kez karşılaşmışız gibi olsunAhahhahah calci beni tanır, tanımamazlıktan geliyor. Bu numarasına karşılık bir çay içebiliriz ahhdhhhd
merhaba arkadaşlar. burası güzelmiş. uzun zamandır kitaplardan koptum. düzenli okuyamıyorum. boş zamanlarımda hep netteyimhalbuki kitap okumayı çok severim. şu an elimde farklı türlerde birkaç kitap var. bir ona bir buna bakıyorum
önceden o kadar çok ve çeşitli okurdum ki anlatamam. iş güç insan zor zaman ayırıyor. zaten boş zaman olayı değil, kafalar çok dolu. ama burayı sevdim![]()
Hoş geldiniz. Daimi olmanız dileğiyleSelam hanımlar
Bende bu güzel gruba katılmak isterimSanırım gün içinde kaç sayfa kitap okuduğumu ve hangi kitabı okuduğumu yazmam yeterli.
Beni de kabul ederseniz ne güzel olur![]()
Geçmiş olsun canım inşallah covid değilsindirŞayet tekrar korona olmadıysam 2 gündür grip oldum ben de. Ev soğuk, üşüdüm ondan mı bilmiyorum
Geçmiş olsun canım,zor baş ağrısıAdı batsın onun
Başım çok kötüydü ben o sebeple gelemedimMigren resmen kafamın sağ tarafını yedi
![]()
Sağol canım, inşallahGeçmiş olsun canım inşallah covid değilsindir
Bugün nasılsın teo? Çok geçmiş olsun. Ayaklarını sırtını sıkı tut inşallah değilsindirŞayet tekrar korona olmadıysam 2 gündür grip oldum ben de. Ev soğuk, üşüdüm ondan mı bilmiyorum
Dur bakalım öyle hemen listeye giremezsin ejehehhe
Daha iyiyim canım şükür. Öksürüğüm de azaldı hamd olsun. Kimseyle görüşmedim ama covid hepimizde panik yapıyor maalesef. Yeleğim, patiğim üstümdeBugün nasılsın teo? Çok geçmiş olsun. Ayaklarını sırtını sıkı tut inşallah değilsindir![]()
Başganım ben listede ne zaman başlara geçeceğim.Dur bakalım öyle hemen listeye giremezsin ejehehhe
Ne zaman okumaya başlarsan jajajaBaşganım ben listede ne zaman başlara geçeceğim.![]()
Biliyordum bunu diyeceğiniNe zaman okumaya başlarsan jajaja
Ben dereceye girdim yine geçemedimBaşganım ben listede ne zaman başlara geçeceğim.![]()
Beni avutuyor mu yaniBen dereceye girdim yine geçemedim
Sana okumaya başlarsan dedi yine iyisin![]()

Peki gözüne girmek için uğraşacam ama, bugün de baya okudum işime gücüme rağmen, kaç sayfa okuduğumu saymadım ama ahshhsDur bakalım öyle hemen listeye giremezsin ejehehhe