- 24 Haziran 2015
- 40.446
- 156.089
- 798
Yaa dimi birde kalabalıklar bu kiminki idi diye hatırlamaya çalışıyorum durupBu ay icinde okudum ben. keyif alarak okudum. Dedikodu yapiyormus havasi var biraz kitapta![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa dimi birde kalabalıklar bu kiminki idi diye hatırlamaya çalışıyorum durupBu ay icinde okudum ben. keyif alarak okudum. Dedikodu yapiyormus havasi var biraz kitapta![]()
Allah iyilik versin canımSağol reyyan diyesim geldi ❤ daha iyi olucam inşallah
Aslinda hep ayni kisiler uzerinde dönüyor sayfalar ilerledikce alisirsin karakterlere. Bence sonu tahmin edilebilir bir kitapti bakalim sen ne dusuneceksin merak ettimYaa dimi birde kalabalıklar bu kiminki idi diye hatırlamaya çalışıyorum durup![]()
180 geldim bakalım bu aşk ve gurur herhalde elizabeth ile darcy nin arasında olacak gibime geliyor amaAslinda hep ayni kisiler uzerinde dönüyor sayfalar ilerledikce alisirsin karakterlere. Bence sonu tahmin edilebilir bir kitapti bakalim sen ne dusuneceksin merak ettim![]()
180 geldim bakalım bu aşk ve gurur herhalde elizabeth ile darcy nin arasında olacak gibime geliyor ama![]()
Sürprizi kacmasin diyorumSpoi vermem diyorsun![]()
çok geçmiş olsun canım, bu ara salgın çokSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Geçmiş olsun canımSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Geçmiş olsunSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Geçmiş olsunSelam kızlar iyiyim. Oğlum hastalandı gece ben de hastalandım. Sabah doktora gittik. Soğuk algınlığı. Şu an daha iyiyiz. Evdeyim dinleniyorum
Ne istersen de canım, ilk adım o benim. Göbek ismi diyorlar ya ondan işteSağol reyyan diyesim geldi ❤ daha iyi olucam inşallah