- Konu Sahibi Talia Hira
-
Aslında kanaldan aldıkları için sinir olmadığından bir his olmazmış ancak ben spekulum falan taktıramadığım için sedasyonu kabul etmiştim sonucunda Bende hpv negatif kronik servisit çıktı. Ancak çok kötü bir akıntı ve kaşıntı başladı biyopsiden sonraparça aldırırken bile uyuşturma yapılmadı bana sizin sonuçlarınız nasıl çıktı umarım iyisinizdir.
inanın kafam bu konuda çok karışık ama başka çarem yok gibi sizde tekrarlama oldumu peki şuanki durumunuz nasılLeep oldum. Ne düşük riskim oldu ne erken doğum yaptım ne de serklaja gerek duyuldu. Doktorum 2-3 kez leep olanlarda bile gerek kalmayabiliyor dedi. Kendinizi buna şartlamayın. Ayrıca işlem hafif sedasyon altında yapılıyor.
Sonuçlarınız da benimkiyle aynı gelmiş, korkulacak bir durum yok merak etmeyin
çok sevindim sizin adınıza doktor da söyledi sinir yok o bölgede dedi gerek duymadıAslında kanaldan aldıkları için sinir olmadığından bir his olmazmış ancak ben spekulum falan taktıramadığım için sedasyonu kabul etmiştim sonucunda Bende hpv negatif kronik servisit çıktı. Ancak çok kötü bir akıntı ve kaşıntı başladı biyopsiden sonra
Hayır tekrarlama olmadı iyileştim. Aşı da oldum ayrıca. Siz de olun. Kafanızın karışması normal sonuçta insan kendini kötü hissediyor ama çözümsüz değil. Doktorunuz biraz korkutmuş sizi. Jinekolog Onkolog ile görüşün tabii ki ama siz kanser değilsiniz sanki öyleymiş gibi moralinizi bozmayın.inanın kafam bu konuda çok karışık ama başka çarem yok gibi sizde tekrarlama oldumu peki şuanki durumunuz nasıl
Çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun inşallah süreç istediğiniz gibi ilerler hayırlı sonuçlar alırsınızçok sevindim sizin adınıza doktor da söyledi sinir yok o bölgede dedi gerek duymadı
aşıyı hemen oldum zaten sadece korkuyorum insan ilk zamanlar idrak edemiyor leep işleminide kurtulmak için olurum yeterki bitsin bu çile kurtulayım aslında korkutmadı bundan önceki doktorda benzer bir kaç cümle söylemiştiHayır tekrarlama olmadı iyileştim. Aşı da oldum ayrıca. Siz de olun. Kafanızın karışması normal sonuçta insan kendini kötü hissediyor ama çözümsüz değil. Doktorunuz biraz korkutmuş sizi. Jinekolog Onkolog ile görüşün tabii ki ama siz kanser değilsiniz sanki öyleymiş gibi moralinizi bozmayın
Doktorlar her zaman en kötü senaryoya hazırlar bunu unutmayınaşıyı hemen oldum zaten sadece korkuyorum insan ilk zamanlar idrak edemiyor leep işleminide kurtulmak için olurum yeterki bitsin bu çile kurtulayım aslında korkutmadı bundan önceki doktorda benzer bir kaç cümle söylemişti
Bugün gittim genel anestezi kaldıramıyorum dedim anestezi olmadan yapmayı teklif ettiler lokal istedim burada olmuyor denildi şaşırdım önce doktorla konuşalım dedi asistan sonra direttiDoktorlar her zaman en kötü senaryoya hazırlar bunu unutmayın
Lokal anestezi olmaz ki ama nasıl olacak. Genel anestezi değil de 10 dakikalık hafif sedasyon veriyorlar aslında onu da mı kaldıramıyorsunuz? Anestezisiz bilmiyorum rahat edebilir misiniz? Sonuçta bir çeşit ameliyat bu.Bugün gittim genel anestezi kaldıramıyorum dedim anestezi olmadan yapmayı teklif ettiler lokal istedim burada olmuyor denildi şaşırdım önce doktorla konuşalım dedi asistan sonra diretti
Kalp hastası olduğum için oda sıkıntı oluyor lokal anestezi veriyorlar normalde rahim uyuşuyor acıyı fazla hissetmiyorsun önce sorayım konuşalim dedi sonra yok maalesef dedi en doğal hakkım dediğim de gerildi ortam bana ilk bakan doktor yoktu maalesef orada izindeymis şuan ki bana bakan onkologtuLokal anestezi olmaz ki ama nasıl olacak. Genel anestezi değil de 10 dakikalık hafif sedasyon veriyorlar aslında onu da mı kaldıramıyorsunuz? Anestezisiz bilmiyorum rahat edebilir misiniz? Sonuçta bir çeşit ameliyat bu.
Özel hastaneye gitseniz? Yani böyle hassas bir durumda yardımcı olmaları gerekir ama bir şey diyemiyorumKalp hastası olduğum için oda sıkıntı oluyor lokal anestezi veriyorlar normalde rahim uyuşuyor acıyı fazla hissetmiyorsun önce sorayım konuşalim dedi sonra yok maalesef dedi en doğal hakkım dediğim de gerildi ortam bana ilk bakan doktor yoktu maalesef orada izindeymis şuan ki bana bakan onkologtu
Öyle yapicam gerçekten çok acimasizlar yaÖzel hastaneye gitseniz? Yani böyle hassas bir durumda yardımcı olmaları gerekir ama bir şey diyemiyorum
Şehir hastaneleri yapıyor dedi geçti bu kadar olamazlar keşke kendi doktorumu olsaydıÖzel hastaneye gitseniz? Yani böyle hassas bir durumda yardımcı olmaları gerekir ama bir şey diyemiyorum
Kızım bugün oldu paniklik bi durum değil. Sedasyon oldu üni de. Bebekte de sorun olmaz. Merak etmeyin, geçmiş olsun şimdidenMerhaba öncelikle umarım hepimiz iyileşiriz bir an önce 3 ay önce hpv 16 ve smear testinde düşük riskli Lsıl çıktı kolposkopi yapıldı parça alındı ilk raporda kronik servist ve çok katlı yassı epitel hücreler izlenmemiştir denildi ikinci raporda Endoservikal glandüler tutulum ve Yüksek riskli HSIL çıktı CİN 2 doktorla daha görüşemedim randevu aldım yarın gitcem leep işlemi derlerse napıcam bilmiyorum gebelikte sorun oluyormuş leep olursa lokal anestezi altında olmak istiyorum üniversite hastanesinde çok korkuyorum benimle beraber bu süreci yaşamışsanız bilgi verir misiniz biraz telkin olurum belki panik halindeyim sürekli .
Çok geçmiş olsun umarım durumu iyidir üniversite hastanesinde mi oldu birşey sorabilir miyim doktor sedasyonla olacağını söyledi mi bu doktor genel dedi çünkü o yüzden sordumKızım bugün oldu paniklik bi durum değil. Sedasyon oldu üni de. Bebekte de sorun olmaz. Merak etmeyin, geçmiş olsun şimdiden
sizlerde endosevikal gland tutulum varmıydı bendeki gibiLeep oldum. Ne düşük riskim oldu ne erken doğum yaptım ne de serklaja gerek duyuldu. Doktorum 2-3 kez leep olanlarda bile gerek kalmayabiliyor dedi. Kendinizi buna şartlamayın. Ayrıca işlem hafif sedasyon altında yapılıyor.
Sonuçlarınız da benimkiyle aynı gelmiş, korkulacak bir durum yok merak etmeyin.
Onu hatırlamıyorum maalesef vardı diye hatırlıyorum ama başka neler vardı diye raporlara bakmak lazım ben olalı 4 sene oluyorsizlerde endosevikal gland tutulum varmıydı bendeki gibi
Merhaba doktorunuz istanbuldaysa ismini öğrenebilir miyim rica etsemBen özelde oldum. Doktorum jinekolojik onkoloji profuydu. Çok iyidir Allah ondan razı olsun, herkese tavsiye ederim.
Sedasyon yönetimiyle oldum.
Sizin doktorunuz sadece kadın doğum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?