hpv 16+CİN 2 ve leep süreci hakkında bilgilerinize ihtiyacım var

Bu arada leep sonrası aşımın.ilk dozunu da oldum iki tanee daha var Allah'ın izniyle atlatacağız leep ten korkmayın sakın sedasyon altında 15-20 dk lik bir operasyon.doktorunuza güvenin ve sonrası yaşantınıza çok dikkat edin bağışıklık hastalığı yeniyor

Çok geçmiş olsun umarım durumu iyidir üniversite hastanesinde mi oldu birşey sorabilir miyim doktor sedasyonla olacağını söyledi mi bu doktor genel dedi çünkü o yüzden sordum
Genel değil, sedasyonla. Genellik bir durum değil. 15/20 dk sürüyor

Geçmiş olsun inşallah hepimiz tamamen temizleniriz benim 2-3 geldi leep oldum 16 ve 52 var bendede çok şükür sınırlar temiz sigara vs hiç kullanmadım fitil ve papiflor verdi Dr um ben çok hassasım herşey alerji yapıyor bana Dr um olmaz dedi ama papiflor bir yan etkisi oldu mu sizde ve leep sonrası ilişki için ne kadar beklediniz

Merhaba herhangi bir belirtiniz olmuş muydu? Kasık agrisi, akinti vb gibi ogrenmeden once yoksa tesadufen mi ogrendiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…