Hpv 18 cin2 ve cin3

Anladım teşekkür ederim. Cerrahi sınırlar temiz gelse de tekrar oluşum olma ihtimali var mi ? Ne kadar illet bi hastalıkmış gerçekten psikolojim bozuldu
Evet var malesef çünkü cerrahi sınırların temiz gelmesi demek hpv negatif oldun demek değil. Malesef ben çok araştırdım psikolojim bozulmuştu benimde. O kadar tedavi görüp tekrar başa sarmaması için çok dikkatli olmak lazım. Bazı insanlar dikkat etmiyor tekrar cin oluşabiliyor Allah korusun

Merhaba sonucum ekteki gibi. Heyecandan elim ayağım titriyor kötü mü

Eklentiler

• 1000018913.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 34
Yarın gideceğim doktora çok heyecanım var çok korkarak açtım sonucu
Biyopsi kesin sonuç dimi?
c1 derken c2 c3 çıkanlar var yine de korkuyorum
Kötü düşünme bende de cin1 vardı deflagyn ile cin1 iyileşmiş.kontrollerine düzenli gittigin sürece bişey olmaz gönlünü rahat olsun.

Kötü düşünme bende de cin1 vardı deflagyn ile cin1 iyileşmiş.kontrollerine düzenli gittigin sürece bişey olmaz gönlünü rahat olsun.
Çok teşekkür ederim
İnsan korkuyor işte.
Şu illettten tez zamanda herkes kurtulur sağ salim inşallahhhh

merhaba doktor bana koter işlemini halledelim sonr skullanmaya devam et dedi cin1’im
kriyoterapi ya da koter kullanmadan geçmiyor mu ben şu an jeli kullanmak isityorum

6 ay boyunca da silvershell ahcc alacağım. 1. ayımı bitirdim daha

meehaba cin1 ocakta olduğumu örğendim
mart sonu tedaviye başladım
kriyoterapi yapmadılar
koter işlemi yapalım diyor doktor ama ben önce jelleri kullanıp 2. ayda mı gitsem tedaviye diyorum
3 ay kullanmamı söyledi jeli

Jeller siğiliniz varsa onları geçirmez siz mutlaka koter yaptırın ondan sonra jele başlayın. Jel kullanırken koter olmak jeli kullanmanızı engelleyebilir. Benim vajina girişindeki siğillerim alındı 4-5 gün jel kullanamamıştım

merhaba bende sigil yok bendeki sigilsiz hpv, kontrolde kolposkipide sigilden bahsedilmedi

Merhaba koter ve kriyodan bahsetmişsiniz bunlar siğile uygulanan yöntemler
merhaba siğiller anormal hücrelere donuşemiyor mu? bilmiyorum ondan soruyorum
bende sigil olduğuna dair bir şey demedi gittiğim doktorlar ama , anlayamadım galiba

merhaba siğiller anormal hücrelere donuşemiyor mu? bilmiyorum ondan soruyorum
bende sigil olduğuna dair bir şey demedi gittiğim doktorlar ama , anlayamadım galiba
Rahimağzında hpv ilerliyor orda hücreleri bozarak. Siğil çıkartanlar da koter kriyo lazer yöntemleriyle siğillere müdahale ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…