Hpv 51... Korkmalı mıyım...

duygular

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
1.523
727
333
Kızlar merhaba,

Smear ve hpv verdim dün hpv 51 olduğumu öğrendim... Bu durumu yaşayan teşhis, tedavi hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim... Moralim bozuldu...

buraya bir göz atın rahatlatacaktır sizi.
Geçmiş olsun bu arada

Tşk ederim .. Baya tipi varmış ama özellikle 51 tam olarak nedir ve yaşayan varsa bilgi almak isterim çünkü nette çok fazla bilgi karışıklığı var.. O yüzden buraya yazdım.. Umarım silmezsiniz,... Tşk ederim tekrar...

Burayı da incelicem tşk ederim

Yüksek risk grubunda verdiğiniz rakam benim de 31 çıkmıştı yüksek risk ama doktor ilacı olmadığını kendi kendini yenileyen hücreler olduğu için 6 ayda bir smear yaptırmamı söylemişti ona göre tedavi yöntemlerine başlayabiliriz demişti ben şu anda gebe olduğum için ekimde olacak olan smear testini yapamacağım ama doktorum doğum sırasında biyopsi ile temizleyebileceğini söyledi şimdilik beklemedeyim

Yüksek risk grupları 16 ve 18 değil mi en çok. Yanliş biliyor olabilirim.

Sonucu pazartesi Dr ile paylaşacağım... Vücuttan kendi atılıyor mu yani
Bende tip 51 ve 66 iki tip var siğilin var mı bende var 3 smear temiz doktor temiz olduğu için hiçbişey yapmıyor korkma diyor sadece aşı önerdi aşımı oldum ama vücut ne zman atar bilemem bi sıkınt yaratmadan vücuttan atsın şükür edicem yaşın kaç bide öylesine yaptırıp mı öğrendin ben siğilden öğrendim mesela

Siğil yok bende, sadece Hpv51 çıktı hpv testinde... 35 yaşındayım, aşıyı 35 den sonra faydasız buluyorlar korusa bile 5 yılmış... Garantisi yok yani, bekar ve ergenlerde koruyuculuğu yüksekmiş.... Smear da da hpv çıkmış, pazartesi Dr muayenem var işte...

Aşı kaç TL bu arada

Anladım benim smear temiz ben siğilden anladım 26 yaşındayım o yüzden aşımı oldum ama bebeğin varsa korkma tedavi olan bişey erken teşhis edilmiş benim daha yokken bile takmıyorum moral önemli

Merhaba. Hamileyken neden test almiyorlar riski nedir?

Sonucu pazartesi Dr ile paylaşacağım... Vücuttan kendi atılıyor mu yani
Geçmiş olsun korkmayin lutfen. Kontrol altinda oldugunuz surece kotu bir sey olmaz Allahın izniyle. İnternetteki bilgi kirliligine de cok kapilmayin. Doktorunuzu dinleyin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…