Hpv belasi lutfen yardim edin

Ciddi misiniz..Kuaförde genital bölge ağdasından mi bulaştı acaba

Ciddi misiniz..Kuaförde genital bölge ağdasından mi bulaştı acaba
Olabilir bende çok araştırmıştım çünkü birliktelik yaşamamıştım kimseyede söylemedim tek annem kuzenim biliyordu millet yanlış anlar diye ama klozetlerden ve kuaför ortamından bulaşabiliyormuş çok kısa sürede hemen çoğalmaya başlamıştı yaktılar 300 TL gibi bir ücret ödedim 1-2 saat hastanede kaldım narkozun etkisi geçene kadar

Bununla ilgili bir krem vardı biraz pahalı ama hemen geçiriyor. Bi araştırın internetten

Ya siirke ne mubarek birsey. Ben dogum yaptim normal olarak. Doğumdan kisa sure sonra mantar olustu bende ama bir türlü gidemedim doktora. Kasinti mahvediyordu. Doktoea gittim en sonunda kendini sirke ile temizle vajinal bölgeni hee wc sonrasi demisti,pamukla siliyordum. 1 hafta olmadan kasinti kesildi. Valla yıllarca kaşıntıdan neler cektim ara ara tavsiye ediyorum herkese

Elma sirkesi mi

Moralini bozmak istemem ama kanser yapan tür ile siğil yapan tür aynı anda bulunabilir. Zaten doktorun sana bu konuda bilgi verir. Bakire olduğun için rahim ağzına smear çubuğu sokamazlar ve suruntu alamazlar. Ama başka türlü bir yontem varsa bilemem. Şu an aktif siğil varsa ondan alıp tipe bakabilirler. Çok geçmiş olsun inşaallah sadece siğil yapan türdür. Ve birdaha çıkmaz. Üzülme sakın geçer bu günler de

HPV cinsel yolla bulaşan bir hastalık değilmiydi? Yai bu kadar eminseniz neden ilkinde yaktırdınız ki doğru düzgün bir hastaneye gidip anlatmadınız derdinizi?

Sonucu buraya yazın mutlaka :) Allah şifa versin, geçmiş olsun
Tekrar merhaba yardımlarınız icin çok teşekkürler :) doktora bugun gittim ve bakirelere test yapılmadigini, bunun kendini sigille belli ettigini, smear testinin de zarar verecegini soyledi. Bu yuzden test yaptirmadim ama anladimnki internette o kadar bos ve korkutucu bilgiler var ki:) umarim benim gibi insanlar internetten arastirma yaparken burayi okur ve bilgilenir :) doktorum siğil yapan turun kanser yapmadığını ve dusuk risk oldugunu soyledi :) sadece siğil seklinde kendini belli edermis ve bu da kansere sebebiyet vermeyecegini gosterirmis :) düşük risk grubundaymis yani, kanser olansa sinsice ilerlermis ve iliskiye giren kisilerde kanser ortaya cikarmis, doktorum boyle dedi. Umarim herkes okur ve bilgilenir yardimci olan herkese tesekkurler

Devket haatanesine gidin derim durumunuz yoksa. Ama dr ları internetten yorumlara bakarak araştırın ve özellikle o dr a randevu alın. Tahlil yapılmasını istediğinizide kendiniz belirtin

Devket haatanesine gidin derim durumunuz yoksa. Ama dr ları internetten yorumlara bakarak araştırın ve özellikle o dr a randevu alın. Tahlil yapılmasını istediğinizide kendiniz belirtin
Tesekkurler doktora gittim:) bi sorun yok

Ya elbiselerle sürtünseydiniz, nasıl geçmiş? Dalga geçmiyorum, ilk defa duydum.

Elma sirkesi ile nasıl bitti acaba 2 ay önce makatimda 4 adet sigil farkettim.

Ben 40 li yaşlardayım nerde olduğunu bilmiyorum Ankara da ketem var oraya gittim orada teşhis koyuldu smir testim temiz çıktı ama bende siğil yok eğer sigara içiyorsan kesinlikle bırak asinı vurdur kuaförden dövmeden cinsel ilişkiden bulaşır dedi benim ve eşimin öyle bir hayatımız yok dedim araştırdı ben avmlerdeki wc de yıkamayan birisinin dokunduğu yere dokunduğum için bulaştığı tahmin edildi

Bende yeni konu sandım o kadarda yazdım

Elma sirkesi ile nasıl bitti acaba 2 ay önce makatimda 4 adet sigil farkettim.
Ben makat siğiller hakkında çok birşey bilmiyorum, ona işe yarar mı onu da bilmiyorum bir doktora gitmelisiniz. Birde burada yazmam doğru olmaz ama İnternette detaylı uygulama yazıyor oradan bilgi alabilirsiniz..

Sirkeyle gececek is degil bu
Sirkeyle geçiyor, ancak hepsi geçmiyor. En azından benimkiler geçti ve bir daha hiç çıkmadı. Kullananlar var ve memnun, hatta Hpv forumunda detaylı anlatımı var, demek ki bir sürü insan fayda görmüş ki hala yazılıyor.

Ben yeni bu testi(smear) yaptırdım 2 3 hafta oluyor. 150 liraydı fiyatı da size neden 1000 lira demişler acaba? Benimki de özeldi. Geçmiş olsun, umarım iyileşirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…