Hpv belasi lutfen yardim edin

Benim doktorum da söyledi. Siğil yapan tür çok tehlikeli bir tür değil, kanser yapmıyor dedi. Kanser yapan tür ise sinsi bir hastalık gibiymiş, kanser edene kadar belirti vermiyormuş. Bende 1 yıl içinde atıldığını biliyorum, bende de çıkmıştı ki öyle böyle değil, genital bölgenin üst kısmı tamamen siğilelerle kaplıydı, oraya hergün neredeyse elma sirkesi koydum, geçtikten sonra da alışkanlık edindim, kendime bakıyorum, bağışıklığımı yüksek tutuyorum. Siğiller kaybolduktan beri de hiç çıkmadı. Belki sende de öyle olur. Nerede olursan ol o ilin en iyi devlet doktorların araştır biraz randevu falan kovalayıp o doktorlara randevu al, halledersin diye düşünüyorum.

Benim sadece bulaşma riskleri konusunda bilgim var, diğer konularda yok. Fakat siz lütfen sağdan soldan duyduklarınıza itibar etmeyin ve imkanlarınızı zorlayarak en iyi hastaneye gidin. Virüsün 1 yıl içinde kaybolduğu falan söylenmiş ama bu durumun da istisnaları olabilir. Elma sirkesinin mantara iyi geldiğini ben de duydum fakat vajinal mantar dediğiniz şey bir mikrop yüzünden olmaz, vajina florasının bozulmasından kaynaklanır. Hpv tıpkı hiv, hepatit gibi çok ciddi tehlike içeren bir virüstür. Sirke vs kadar basit bir çaresi olsaydı doktorlar vakit harcayıp bunun aşısını üretmezlerdi. Birçok Avrupa ülkesinde ergenlik çağındaki kızlara bunun aşısının yapılması tavsiye ediliyor.

haydarpaşa hastanesinden önereceğiniz kadın doğum doktoru var mı acaba? gitmişken varsa ona gideyim :)
Fisun hanım var, Gültekin bey var.
Özellikle bu 2 doktor çok iyi. Hele Gültekin bey, çok ilgili çok iyi bir doktor. Sadece smearle kalmayıp idrar vajinal kültür bütün cybh lara falan o bakmıştı sanırım.

bende 6 ay önce sadece 1 tane çıktı ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm ve internette yazılanarı okuyunca çok ağlayıp dünyanın sonu sandım ama şimdi daha bilinçliyim :) sizin adınıza çok sevindim gerçekten. umarım ben de başarabilirim. bize çok kötü gelen siğil bile aslında iyi bir şey ki kanser yapmıyormuş. doktorunuzun teyit etmesi de şu an içimi rahatlattı :)) sadece görünüm açısından güzel gözükmüyor aman o da olsun o kadar kansere kadar gitmesinden iyidir.. şükür ki atlatmışsınız ve daha büyümemiş

Evet görüntüsü çok kötü, bir de benimkisinde böyle küçük küçük moscollum falan da vardı, ıyy yani. Ben bayağı bir tedirgindim açıkçası, hele ki ailemde 2 tarafta da rahim kanseri varken. Elme sirkesini falan küçümsemişler ama gerçekten iyi geliyor, tabi herkese iyi geliyor mu bilmiyorum ama bende işe yaradı. Bende genitalsigil.orgdan öğrenmiştim, sonra da özel bir profa sormuştum, zararı olmadığını söylediğinde denemiştim. Yani öyle hatırlıyorum. Hele ki sirkenin birçok şeye iyi geldiğini düşünürsek,bir çare olarak denenmeli diye düşüyorum. Bir de aşırı pahalı, dediğin gibi. Yakınca ya da dondurunca da geçiyorlar, yine her türlü tekrarlama riski oluyor. Böyle olunca da insan doğal tedavilere yöneliyor benim gibi.

Genel cerrahi doktoruna git devletlerde sürünme özele git benim de kuaförden bulaşmıştı ağda dan sanırım o zamanlar ilişkim olmamıştı narkoz verip yakmışlardı sanırım kan da aldılar bakmışlardır 2 yıl oldu şükür geri gelmediler evlendikten sonra da smear flaan bakılmıştı enfeksiyon yüzünden o da temizdi

özel hastane çok pahalı o kadar param yok belki bir fikir alırım diye buraya yazmıştım teşekkürler yardımcı olduğunuz için sizin de dediğiniz gibi eğitim araştırmaya gideceğim
Siz yalnız mı yaşıyorsunuz? Aileniz karşılasın masrafı?

Hatirladigim kadariyla Serotip 16 18 31 45 prekanseroz

6 ve 11 genital sigil yapiyordu.

Brnce universite hastanesine gitseniz isimizi gorurler. Rutin smear testlerinizi yaptirin

Tehlikeli olanı vajinal bölgede çıkanı mı? ellerde çıkan içinde test yaptırmaya gerek var mı? iliskim olmadi hiçbir şekilde. Ellerimde çıkıyor 2016'dan beri benimde.

Egitim arastirma hastanesinde hpv testi yapiliuor mu? Ben internetten arastirdim yapilmiuor yaziyordu
Eğitim araştırmalarda her türlü test yapılır.
Devlette olmayan testlerde devlet tarafından özele gönderiliyor. Benim testlerin acıbadem Hastanesi'nde yapıldı. Benim hastalıklarım ayrı hpv değil. Kan ve damar sorunum var benim.
Hpv devlette yapılıyor.

Tehlikeli olanı vajinal bölgede çıkanı mı? ellerde çıkan içinde test yaptırmaya gerek var mı? iliskim olmadi hiçbir şekilde. Ellerimde çıkıyor 2016'dan beri benimde.
Elde cıkan siğiller hpv olmuyor diye biliyorum onun için cildiyeye git
Bir tanıdıgımın ellerinde siğil cıkıyordu bagısıklık düştüğü için cıktıgını soylemiş dr
İlaçlarla kurtuldu şükür

Konu sahibine ve size Allah acil şifalar versin

Bakire olduğu için rahim ağzına girip ordan örnek alamazlar diye doktor öyle söylenmiştir sanırım.
Çok enteresan bakire biri bu virüsü nasıl kapıyor?

Bazı yerlerde ankarada vs filan asmler hpv testi yapiyor diyr biliyorum

çok geçmiş olsun size :) aman bir daha uğramasın.. kanser zor bir süreç yaşayanlara da allah sabır versin... yarın randevu aldım bakalım ne olacak :)

Genital siğil çıkaran tipler HPV 6 ve 11...Bunlarda kanser riski yok..Bence gidip öğrenin içiniz rahatlasin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…