Hpv belasi lutfen yardim edin

yas18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
91
38
88
Merhaba sizden yardim istiyorum. Ben de 6 ay once makat bolgemde siğiller çıktı ve devlet hastanesine gittim bunlari yaktilar. Ne test ne hicbir şey söylemediler. Hpv gibi bir sey de demedi kisacasi ilgisizdiler. Siğillerim yakildi. Her neyse dun yine o bolgede siğiller gordum. Özel bir hastaneden ucret istedim 1000 tl gibi bir fiyat verdiler.sizce ben tedaviye gitmeli miyim? Yani hpc testi yapilacak ve tipleme öğrenecegim. Ama bu bana yarar saglar mi? Zaten hpv oldugunu biliyorum gibi bir sey. Sadece tipi nedir ve kansere evrilir mi bunu ogrenmek istiyorum. Bu yuzden sizce ozel hastaneye gitmeki miyim ogrenciyim param yok eger gidersem borc alacagim. Onerileriniz nelerdir

Şimdiii, benim bildiğim siğil çıkaran Hpv tipi kanser yapmıyor. Eğer siğiller tedavi edilmezse ileride kanser riski var.
Ben siğillerimi elma sirkesiyle bitirdim, daha da çıkmadı. Tabi siz yine de doktora sorun. Ve bir enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidip bütün cybh lara baktırın. Kadın doğum bölümünden de smear testi, vajinal kültür vs almalarını isteyin.

gerekirse elinizde avcunuzda ne varsa verin ve adam akilli bir hastaneye gidin. internetten de arastirmayin boyle seyleri.

zoe degil bir arastirma hastanesine gidip testin yapilip yapilmadigini ogrenmek. yapiliyorsa onceliginiz arastirma olsun degilse de parasina bakmadan tedavinizi olun.

Benim ilk gittigim hastane egitim arastirmaydi. Orada yapilip yapilmadigini sormadim o panikle yapiliyorsa ozele verecek fazla param yok o yuzden yazdim

Merhaba. Bende siğil cikti ve yakilmişti. Yarin bir eğitim arastirma hastanesine gitsem hpv testi yaparlar mi? Smear yaptiramam bakireyim. Sadece sürtünme ornegi alabilirler. Bunu da devlet hastanesi yapiyor mu? Bu arada cok gecmis olsun umarim tekrar cikmaz sizde

Randevu alıp düzgün bir eğitim araştırma hastahanesine gidin.
Koskoca hastahane her hastalığa bakıyor da buna mı bakmayacak?
İnternetteki forumlardan daha iyi yönlendirirler..
Tesekkur ederim cevabınız icin, ben ilk gittigimde hic bir sey demediler test yapalim vs. Diye ondan sordum gerci ben de hic sormadim o panikle

Smear bakireye neden yapilamiyor nerden ogrendiniz bunu?

Cunku doktorum bakiresin smear testine gerek yok demisti bana o yuzden boyle yazdim
Duzgun bir doktora gidin bence, bakire olunca nasil hpv oluyorsa smear da gayet yapilir bence.Benim bildigim hpv de ilk once smear yapilir, neyi nesi oldugu saptanir ve tedavi baslanir.Bende kanser yapan tur vardi rutin smearda cikmisti ve konizasyon ameliyati olmustum.Bende cok bilgili degilim, ayrica unutuyorum da ama bu virus vucuttan kolay atilmiyor diye biliyorum o sigillerde tekrar edebilir.

siz smearı nerede yaptırdınız eğitim araştırmada mı

merhaba size bir şey sorabilir miyim?
siz devlet hastanesine mi gittiniz? ayrıca hpv testi nasıl yapıldı size? dediğim gibi bende siğil çıktı ve yakıldı, test yapılmadı ve tip vs öğrenemedim ben de. nasıl bir yol izlemeliyim?

merhaba size bir şey sorabilir miyim?
siz devlet hastanesine mi gittiniz? ayrıca hpv testi nasıl yapıldı size? dediğim gibi bende siğil çıktı ve yakıldı, test yapılmadı ve tip vs öğrenemedim ben de. nasıl bir yol izlemeliyim?

Bağışıklığınızı beslenmeyle düzeltin..Ari sütü,polen bulabilirseniz kullanın..
Ev yapımı yoğurt, kefir ..Sağlıklı sebze meyve tüketmeye çalışın.
Bağışıklığınızı düzelterek kurtulabilirsiniz yoksa sürekli yeniler..
Çok geçmiş olsun bu arada..

Evet.
Ama ben bakrie değilim, smear almışlardı. Bence sizden de alabilirler çünkü çubuk gibi ince birşeyle akıntıdan sürüntü alıyorlar. Ben önce gidip smear aldırmıştım. Sonra doktorum Hpv olduğunu söyleyince bütün cybhlara baktı.
Bir de 1 yıl içerisinde vücut Hpv virüsünü atıyor diye biliyorum, bağışıklığınız düşük olduğu için siğiller çıkıyor. Uygun bir tedavi ve yüksek bir bağışıklık sistemiyle siğillerle bir daha karşılaşacağınızı sanmıyorum.

Çok teşekkür ederim, o zaman devlet hastanesinde başka bir doktora gidip hpv testi istediğimi söyleyeyim. Evet bağışıklık kuvvetli olunca çıkmıyormuş, imutor kullanıyorum iyi geliyor tavsiye ederim size de.. ilginiz için teşekkürler o zaman ben hiç özel hastaneye gidip 1000 tl vermiyeyim, eğitim araştırma hastanesine gideyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…