Hpv belasi lutfen yardim edin

Smear rahim ağzından alınan sürüntü örneğinin incelenmesidir.O yüzden bakire birinin rahim ağzına girmezler.Öncelikle burada anlaşalım.Siğil yapan hpv tipleri kanser yapan türden değil.Yani senin bu testleri yaptırman çokta gerekli değil.Sen sadece siğillerinin tedavisine yönel.Bir arkadaş elma sirkesi ile bitirdim diye yazmış,bunu bende duymuştum.Panikleme ve siğillerini tedavi ettir hepsi bu.Hpv demek hemen kanser olmak ölmek falan değil paniklemeyin lutfen.Zaten sizdeki tip düşük riskli kaldıki bakiresin rahim ağzına ulaşmamıştır. İçeriye bir taşıyıcı girmemiş neticede..Önemli kısım rahim ağzı çünkü.Sağlıkla kalın.

Geçen konuya da yazdım ablamda çıktı doktor yardımcı olmadı diye. Sirke ile siğillerin çoğu geçmiş şimdilik. Akşam pamuğa damlatıp koymuş sabaha kadar ama tahriş ediyor haberiniz olsun.

Elma sirkesini mi süreceğim acaba

Canım Hpv ile ilgili büyük bir topic var oraya bakabilirsin orada aradigin herşeyin cevabını bulacaksın korkma çok geçmiş olsun

Sir ağda, umumi tuvalette kağıtla döşemeden oturma, sauna gibi yerlerden bulaşıyor. Endişe etmeyin. İyi bir üniversite veya eğitim Araştırma hastanesine başvurun. Bağışıklık sistemi güçlendirici ilaçlar, besin takviyeleri, AHCC tabletleri işe yarıyor diye biliyorum. Canınızı sıkmayın ve özelden uzak durun. Devlet hastanelerinden de.

Tatlım sende HPV’nin tek tipi olmayabilir. Kanser yapan tiplerin kanserleşme süreci genelde 15-20 yol sürüyor. En erken gidip tipleme testi vs yaptıracaksın ve tedavini olacaksın bitecek. Panikleme. Toplumun %80’. de var diye biliyorum. Herkes semptom vermiyor. Partnerin varsa onun da tedavi olması gerekir.
QUOTE="yas18, post: 62193354, member: 695230"]
bende 6 ay önce sadece 1 tane çıktı ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm ve internette yazılanarı okuyunca çok ağlayıp dünyanın sonu sandım ama şimdi daha bilinçliyim :) sizin adınıza çok sevindim gerçekten. umarım ben de başarabilirim. bize çok kötü gelen siğil bile aslında iyi bir şey ki kanser yapmıyormuş. doktorunuzun teyit etmesi de şu an içimi rahatlattı :)) sadece görünüm açısından güzel gözükmüyor aman o da olsun o kadar kansere kadar gitmesinden iyidir.. şükür ki atlatmışsınız ve daha büyümemiş
[/QUOTE]

Probiyotik alın bol bol.

[/QUOTE]
Bende 5. Günümdeyim kabullenmeye çalışıyorum. Pzt acibadem e hem jinekolog hem iyi bir genel cerraha randevu aldık. Tip fakültesine randevu almak uzun süreç aylarca bekletiyorlar. Tıpta iyi bir hoca buldum başar tekin ona gittim. O 1 yıl sonra kontrole gel dedi moralini iyi tut dedi grip olmamaya çalış bağışıklığını güçlü tut dedi.

Geçen konuya da yazdım ablamda çıktı doktor yardımcı olmadı diye. Sirke ile siğillerin çoğu geçmiş şimdilik. Akşam pamuğa damlatıp koymuş sabaha kadar ama tahriş ediyor haberiniz olsun.
Nasıl yapmış acaba , elma sirkesini pamuğa mı sürelim direk

Tehlikeli olanı vajinal bölgede çıkanı mı? ellerde çıkan içinde test yaptırmaya gerek var mı? iliskim olmadi hiçbir şekilde. Ellerimde çıkıyor 2016'dan beri benimde.
O siğille bu siğil bambaşka şeyler yalnız. Genitalde cıkan siğil çok farklı.

Tesekkur ederim çok bilgim yok bu konuda. En iyisi doktora göstermek
Kesinlikle öyle. Gemitsl bölgede cıkan siğil cogunlujla cinsel ilişkiyle bulaşıyor. Genelde doktorlar aile birliğini bozmamak adına Havlu vs hijyenik olmayan yerlerden de gececegini söylüyor. Benim doktorumun da uzun yalvarmalarım sonucu itirafı buydu.

Bende ilişkim olmadan nasil bulastigini merak ediyordum. Size de cok gecmis olsun.

Şu an nasılsın peki ben de iki hafta sonra yaktırcam aldara kullandım epey küçüldüler ama makatta çok kaşıntı var doktor 25 yaşından küçük olduğum için smear almadı ama tedirgin oldum yine de siğil kanser yapmaz korkma dedi bir bildiği vardır herhalde onca sene okumuş sonuçta Allah tüm hastalara şifa versin

Gerçekten aldara çok faydalı başta yara yaptı ben dedim yok artık gecmicek ve benim çok kötüydü görüntüsü bir sabah kalktım yoklar fakat kalan aldarayi eşime verdim keşke vermeseydim su an minik bir kaç tane makat etrafında var kaşıntıdan anlıyorum sadece iki üç paket olsa yeter gibi smear vermedim ama vermeyi düşünüyorum aylardır araştırma yapıyorum Allah in izni ile fark edip gerekli tedavileri olup da kanser olan hiç görmedim kanserden önce zaten önümüzde bir 10 yıl kadar süre var o da siğil yapmayan türde siğil yapan tür kanser yapmıyormuş ferah tutun içinizi dua edin bol bol geçmiş olsun cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…