Hpv sürecim ile ilgili

Herkese merhabalar,

Çok geçmiş olsun, AŞI konusunda olumlu bir açıklık getirmek istedim, bu işin duayeni olan en önemli hocaların açıklamalarına istinaden aşımızı hpv pozitif de olsak lütfen olalım, çünkü aşının hastalığı gerilettiği ile ilgili çalışmalar var, var olan siğilleri bile baskılıyor veya yeniden siğil çıkmasına engel oluyor, bu durum sadece siğiller için geçerli değil, siğili olan olmayan hpv pozitif olan tüm kadınların bir an önce aşılanması en doğru karar ve hamle olacaktır.

Bende 15 ay bu hastalık ile savaş verdim ve geçen hafta şükür ki; Negatif sonucumu aldım; hpv pozitif sonucunu aldığım gününün ertesi günü koşa koşa giderek aşımı oldum ve süreci hiç bir tahribat almadan atlattım, tüm biyopsi ve smear sonuçlarım temiz ilerledi, aşının da katkısı olduğunu düşünüyorum.

Burada paylaştığım tüm bilgiler en önemli hocalardan edindiğim yorumlardır bunu özellikle belirtmek isterim;

Eveett bu süreçte, doktor kontrollerimi hiç aksatmadım, partnerimle aramızda pinpon etkisi oluşmaması ilişki de bulunacağım vakit; prezervatif ile KORUNDUM, zaten tek partnerli biriyim ve nişanlıyım, bu virüsü nişanlımdan önce beraber olduğum birinden almıştım maalesef.​

Sigara kullanımım hiç yoktu o konuda şanslıydım. Bağışıklığın dostu olan ve vajinal bölgeye kan akışı sağlanması gerekliliğini paylaşan doktorumu dinleyerek; her fırsatta yürüdüm, her gün spor yapmaya özen gösterdim.​

Her gün bir bardak aktardan aldığım açık yeşil çayı demleyip içtim. Her gün bir bardak kefir tükettim.​

Takviye olarak ise; önümde ki zamanın uzun olacağını bildiğimden; dönüşümlü olarak aşağıda yer alan bir kaç çeşit takviyeyi doktor takviyesi ile kullandım;​

Bu işin en önemli noktası olan;​

D vitaminini ihmal etmedim, çünkü doktorum D vitamini değerini 50'nin altına düşürmeyelim, hatta 100' e kadar çıkaralım demişti, bunu bende kendi kendime kan tetkikleri yaptırarak takip ettim ve sonuçlarıma göre D- Colefer tablet alarak D vitamini değerimi kontrol altında tuttum ( D vitamini değerinize hastanede baktırıp, ilacı eczaneden reçetesiz olarak da alabiliyorsunuz )​

Ocean Methyl Balance kullandım​

Allergo Vita Glucan - Üçlü karışım, C vitamini, Beta Glukan, Çinko​

Magnezyum​

Duo Balance BV​

Son olarak mayıs ayında hiç bir faydası yok denilse de; şansımı deneyip yine doktorumun önerisi ile 1 kutu Favron markasının ( yorumlarına bir bakın derim mutlaka ) AHCC' ürününü aldım ve bu ay Negatif olduğumu öğrendim:nazar:

Sordum mu hatırlamıyorum ama leep olmadınız mı çok geçmiş olsun

Ben inanıyorum güzel sonuçlar alacağına Rabbim hepimizi bir an önce kurtarsın inşallah. Doktorunu sevdiysen bilinçli ve yardım edecek birisiyse değiştirme aşılarını tamamla işlemlerini düzenli olup takviyelerini kullan kurtulacağız İnşallah...
Ins canım regl oldum kolposkopi işlemi carsmba gunune kaldı . Onu beklemekteyım suan ıns rabbım hepımıze guzel sonuclar versin

Back
X