Bende muzaffer sancıya gitmeyi düşünüyordum ama şuan bi tedirgin oldumJinekolojik Onkoloji bölümüne gittim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende muzaffer sancıya gitmeyi düşünüyordum ama şuan bi tedirgin oldumJinekolojik Onkoloji bölümüne gittim
Bilmiyorum dediğim gibi piyasada bildiğim birisi yok tamamen tesadüfi olarak gittim.Bende muzaffer sancıya gitmeyi düşünüyordum ama şuan bi tedirgin oldum
Neslihan gürbüze gittim ancak kendisinden ve hastanesinden asla memnun kalmadım sadece para odaklı bir doktor ben atlatmış biri olarak sadece şunu söyleyebilirim sigaradan kesinlikle uzak durun ve sağlıklı beslenin ben bunların faydasını gördüm 16 pozitif ve cin 2 vardı şuan negatifim negatife dönmem 6 ay sürdüAraştırıyorum , birkaç isim önerenlerden var Op. Dr. Neslihan Gürbüz , şehir hastanesinde muzaffer sancı bir de özel klinik Ulaş solmaz. ama birebir bunlara giden birinin ağzından duymadım
Bilgi için teşekkürler inşallah bizlerde döneriz , aşı takviye vs aldınız mı? En son hangi doktorda tedaviniz sonlandı , neslihan gürbüz için çok olumlu yorum okumuştum şişirne de olabiliyor tabi maalesefNeslihan gürbüze gittim ancak kendisinden ve hastanesinden asla memnun kalmadım sadece para odaklı bir doktor ben atlatmış biri olarak sadece şunu söyleyebilirim sigaradan kesinlikle uzak durun ve sağlıklı beslenin ben bunların faydasını gördüm 16 pozitif ve cin 2 vardı şuan negatifim negatife dönmem 6 ay sürdü
Merhaba Cin2 de leep oldunuz mu?Neslihan gürbüze gittim ancak kendisinden ve hastanesinden asla memnun kalmadım sadece para odaklı bir doktor ben atlatmış biri olarak sadece şunu söyleyebilirim sigaradan kesinlikle uzak durun ve sağlıklı beslenin ben bunların faydasını gördüm 16 pozitif ve cin 2 vardı şuan negatifim negatife dönmem 6 ay sürdü
6 ayda nasıl negatıf oldunuz harıka bişeyNeslihan gürbüze gittim ancak kendisinden ve hastanesinden asla memnun kalmadım sadece para odaklı bir doktor ben atlatmış biri olarak sadece şunu söyleyebilirim sigaradan kesinlikle uzak durun ve sağlıklı beslenin ben bunların faydasını gördüm 16 pozitif ve cin 2 vardı şuan negatifim negatife dönmem 6 ay sürdü
Hayır olmadım bana dondurm işlemi yeterli olduMerhaba Cin2 de leep oldunuz mu?
Benim tedavim kendisinde bitti başladım diye değiştirmek istemedim kendi takviyesini kullandım ama kesinlikle muadil takviyelerde var balık yemeğe sebze yemeğe özen gösterin düzenli uyuyun stres yapmayın inanın ki geçiyor karamsarlığa girmeyin ben çok karamsardım böyle olmak sadece süreci zorlaştırıyorBilgi için teşekkürler inşallah bizlerde döneriz , aşı takviye vs aldınız mı? En son hangi doktorda tedaviniz sonlandı , neslihan gürbüz için çok olumlu yorum okumuştum şişirne de olabiliyor tabi maalesef
Senin durumun nasil suanYaa şehir hastanesinde normal kadın doğuma mı gittiniz yoksa jinekolojik onkoloji bölümüne mi
9 eylül de 5 hafta oldu çıkmadı kızımın kiDevlet hastanesinde patoloji sonucu 1 ayda çıkar mı? Pendik eğitim araştırma hastanesi
Çok geçmiş olsun ağrılı bir işlemmi bende devlete gidiyorum istanbul göztepe hast korkuyorum acılı geçecek diye tip 16 yüksek risklerde pozitifMerhaba benim de smear sonucum asch çıktı 2 eylülde kolposkopi ile beraber 4 parça alındı rahimden. Devlette yaptırdım işlemi. Sonucu bekliyorum. Ayrıca gardasilin ilk dozunu vuruldum. İnşallah sonuç temiz çıkar. Aranızda asch çıkan var mı?
Korkmayın acılı ağrılı bi durum değil bende de hpv 16Çok geçmiş olsun ağrılı bir işlemmi bende devlete gidiyorum istanbul göztepe hast korkuyorum acılı geçecek diye tip 16 yüksek risklerde pozitif