HPV Yüksek riskli genotipler POZİTİF

Şu an nasılsın

Bılmıyorum evet cin serisi yazmıyor kasım ayında tekrar yapılcak suan pappex vıtamın deflagyn heş kullanıyorum 3 ay boyunca devam etmemi soyledi. Hpv pozıtıf ama bende hangı tür pozıtıf bı ogrenemedım sayı olarak yazmıyor kasım ayını beklıyorum cok tesekkür ederım

Şu an nasılsın
Daha ıyıyım tesekkür ederim ama sigarayı bırakamadım vıtamınleri kullanıyorum . Bide deflagyn jel kullanıyorum kasım ayında tekrar testleri verıcem ama sanmıyorum negatıf olcagımı cok zayıfladım sadece 59 kıloya düştüm suan nekadar dıkkat etsemde stres benı mahvetti

Bende de 18 çıktı , biopsi temiz ama siğiller çok , koterle yakıldı 1 aydır hala iyilesemedim ve yeni çıkanları farkettim . Sigarayi da bırakamıyorum stres beni de mahvetti

Bende de 18 çıktı , biopsi temiz ama siğiller çok , koterle yakıldı 1 aydır hala iyilesemedim ve yeni çıkanları farkettim . Sigarayi da bırakamıyorum stres beni de mahvetti
Cok geçmiş olsun valla ben bıraktım artık ya okadar yoruldum ki nekadr dıkkat etsemde gene sonuc aynı. İnş cogalmaz siğiller ya. Türleri farklı demekki. bende rakam olarak yazmıyor yuksek riskli genotipler pozitif dıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…