Tüp Bebek Merkezleri Hrs Ankara

ebruozguv

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
211
0
296
Ankara
kızlar bu hafta bu hastaneye gittim ve tüp bebek denildi doğal olarak

ama ankara da hep anatolia yı tavsiye ediyorlar
anatolia da tedavi olanlar ise hakan hocayı ilk görüşme dışında görememekten şikayetçi
kafam çok karışık yani

tarık aksu HRS ankara nın dr u
burada tedavi olan arkadaşlardan olumlu ya da olumsuz yorumlarını bekliyorum

canım cvp gelir emin ol ama sen bu konuyla ilgili açılmış linkleir ara hatta bend ebakayım sana yardımcı olayım

Sevgili Ebru hoşgeldin. Biz de Anatolia'yı düşünoyorduk ama bahsettiğin sebebten dolayı vazgeçtik.

gürgan klinikte iyi.arkadaşım ordan bebek sahibi oldu.hacttepede doktoru.timur gürgan.birde genart var. orayada gidebilirsin ön ggörüşme ücretsiz doktorla. çok ilgileniyorlar. bende tüp bebek deneyeceğim senin gibi kararsız kaldım arkadaşlardan biri anotoliada yaptırdı olmadı.bazıları reklam.

evet çok fazla reklam yapıyor antolia
ankarada yaşayan bir kaç arkadaşımız para tuzağı demişti
bizde o yüzden vazgeçtik
ama şimdi başka şehirlerdeki dr arkadaşlarımız bile anatolia yı öneriyor
forumlarada araştırma yaptım herkes öngörüşmeden sonra dr u yani hakan hoca yı görememekten şikayetçi
eğer bütün takipleri hakan hoca yapmayacaksa neden fazladan para vereyim ki ben hakan hoca orada diye istiyordum

bilmiyorum kızlar çok kafam karıştı :bbo:
tarık hocanın ilk görüşmedeki tavri iyiydi ama sonra sanki o da nasıl olsa bağladık bu işi gibi bir tavır içine girdi
raporum çıksında bir hayırlısıyla tekrar araştıma yapacağım

ama bu arada sizlerde duyumlarınızı paylaşırsanız sevinirim a.s.

maalesef artık çogu para için yapıyor bu işi denemek lazım kesinlikle ben o kapıdan giridğimde harika dediğim dr un ardından kalkıpda bu işi bagladık artık gerisi tamam hissi veren dr a gitmem işin ticaretine düşmüşler resmen eger bencede gittiğin dr u yanında bulamayacaksan ne diye gideceksin ki allah dogru dr u buldursun inşaallah amin

ben hrs ankarada tarık beyin hastasıyım. hatta pazartesi aşılamam var. ben olumsuz bir deneyim yaşayınca çok araştırdım üç isme ulaştım. tarık aksu, hakan yaralı, bülent traş. tarık beyi tercih ettim çünkü diğer merkez çok kalabalıkmış. şimidye kadar hiç beklemedim. aşılama uygulamama bizzat kendisi girecek. ağır, efendi bir doktor. sorularını mutlaka sor. ben önce bir ön görüşme yaptım para ödemeden. sonra muayene için 195 ytl ödedim. sanırım bu ay devlet anlaşmaları tamamlanmış.gerekli durumlarda hacettepeye yönlendire biliyormuş. hastane çok güzel.

şu aşılama falanda olsun. o esnada tavırları ve davranışları iyice inceleyeceğim. şarlatannada rastladığım için tam olarak kimseye güvenemiyorum. fakat eşimin kişilerle ilgili hisleri güçlüdür. kendisi tarık beyin ağır ve ünvanına yakışır bir havası olduğunu söyledi. hayırlısı olsun.

Arkadaslar merhaba, ben de eylul de asilama deneyecegim, simdiden arastiriyorum. HRS gercekten cazip geldi. Tarik Bey hakkinda hep olumlu seyler duydum ama yine de diger alternatifleri de dusunuyorum, karar vermek gerceten zor, cunku ilk basladiginiz yerde devam edin diyorlar. HRS de asilama yaptiracak arkadaslar ne kadar odeyeceklerini yazabilirler mi? Genart 500 demisti, ama bazi sebeplerden dolayi orada denememeye karar verdim, gurgan klinikte de asilama fiyatini bilen varsa yazabilirse sevinirim.

hrs 605 ytl aşılama için. yumurta takibinde E2 testi istiyor 60 ytl. ben iki kere yaptırdım bu testi. aşılamamdan sonra bilgilerimi paylaşırım

arkadaşlar merhaba
bizde ilk olarak tüp bebek deneyimimizi anatolıada yaptırdık.nasip deyilmiş tutmadı ama 2 tedavimide anatolıada düşünüyorum.hakan yaralının hastasıyım.dr umu ilk görüşmede ve transferde gördüm.ama hiç şikayetçi değilim çümkü ekip olarak çok mükemmel.dr umu göremesemde onun bilgisi haricinde hiçbir şey hastaya uygulanmıyor.merkezde bekleme süresi yok diyebilirim hızlı çalışan bir ekibi var sadece ilk görüşmeye gittiğimizde bilgilendirilmek için biraz zaman kaybı oldu.buda gayet normal diye düşünüyorum.biz şehir dışından geldiğimiz için misafirhanesinde kaldık temiz olmasının yanında çalışan personelde güler yüzlü.kaldığımız zaman içinde 4-5 aile ile tanıştım şu an hepside hamiş :))))
arkadaşlar sizi etkilemek istemem ama giderseniz memnun kalacağınızı düşünüyorum.işin maddiyat kısmına gelirsek bizim kurumumuz ssk ilaçların %20 si misafirhanede kalma parası (biz 10 gün kaldık)kaldığımız süre içerisinde yeme içme parası(misafirhanede sadece sabah kahvaltısı veriyorlar),ilk muayene,eşimin tekrar ankaraya rapor için gitmesi ve bebek için verdiğimiz paranın toplamı 5bin ytl tuttu.sormak istediğiniz soru varsa cevaplandırabilirim.
umarım isteyen herkese allah nasip eder.sevgiyle kalın...........

hrs 605 ytl aşılama için. yumurta takibinde E2 testi istiyor 60 ytl. ben iki kere yaptırdım bu testi. aşılamamdan sonra bilgilerimi paylaşırım

nur krp asılaman pzts sanırım sana iyi sanslar dilerim. Tecrübelerini burada paylaşırsan sevinirim. İlaçlar için ne kadar ödediğini de yazar mısın? Yumurta takibi fiyata dahil sanıyordum ben öğrendiğim iyi oldu.

Günaydın arkadaşlar 3 tedaviden sonra 4, yü bizde anatoliada yaptırdık ama olmadı tedavi iptal edildi yumurtalar toplandıktan sonra. Anatolia iş akışı yönünden gerçekten çok hızlı hiç bekleme olmuyor diyebilirim yeni başlayacak arkadaşlar için fikrimi söyliyeyim dedim

bende ankarada tedavi görüyorum daha önce özelde yaşadığım sorunlardan dolayı özele gitmeme kararından sonra ilk tüp bebek denemem ankara ssk etlik tüp bebek merkezinde oldu ve ilk denememiz negatifle sonuçlandı. Doktorum serdar bey ve ekibinden çok memnununum şuan dondurulmuş embriyolarımla devam ediyorum bir haftaya kadar transferim gerçekleşir. Kullandıkları teknoloji en son gelişmiş teknoloji ben doktoruma ve ekibine güveniyorum. Özellerde çok canım yandı özelin hatalarından dolayı sol tüpüm alınmak zorunda kaldı. Dahası sadece tüplerim tıkalı iken dr yumurta tembelliğinden hormon bozukluğundan çocuğumun olmadığını söyledi tüplerimin tıkalı olduğundan ancak dış gebelikten iç kanama sonucu sol tüpümü kaybedince ameliyatıma giren başhekim yardımcısından öğrendim. Kızım dedi dr dr gezip paranı çar çur etme senin normal yolla çocuk sahibi olman imkansız ama tüp bebekle şansın çok yüksek başka hiçbir sorunun yok dedi yumurtaların kaliteli kaliteli spermlerle tüp bebek şansın tutması çok yüksek. Bende dr dedikleri ile yola çıkarak özele gitmedim Devlet hastanesini tercih ettim ve çok memnunum. Herşey mükemmel diyebilirim. her an ulaşacağım bilgi alacağım birilerini muhakkak buluyorum.

ebrucum ben de ankarada bu tedaviyi gördüm.Ama başkent üniversitesinde.doktorum hulusi bülent zeyneloğlu.şu an hamileyim.doktoruma istediğim her an ulaştım.çok memnunum karar senin....

canım

benim ilk aşılamam ve gonaphene hap kullandım. 6 ytl.
195 ytl muayene için para ödedik, sonra yumurta takiplerinde para ödemedik. sadece takip öncesi E2 testi istedi. 60 ytl
çatlatma iğnesi pregnyl 20 ytl.
aşılama 605 ytl. ortalam 1000 ytl.

hrs de aşılama ameliyathanede yapıldı. 45 dak. dinlendim. sonra çıktı. hastaneyi ve çalışanları beğendim. işler rahat ilerliyor. tarık bey aşılama esnasında her soruma cevap verdi.

ebrucum ben de ankarada bu tedaviyi gördüm.Ama başkent üniversitesinde.doktorum hulusi bülent zeyneloğlu.şu an hamileyim.doktoruma istediğim her an ulaştım.çok memnunum karar senin....

Başkente zeynel beye 7 yıl önce ilk gittiğimde bana " sizin gibi kısır bir erkek çocuğunuz olduğunda o da sizin gibi aynı problemlerini yaşayacak, bunun için mi çocuk istiyorsunuz?" benzeri bir şey söyledi bana ve bir daha ona gitmedim, hala bu tür şeyler söylüyormu? merak ettim, bunun üzerine hacettepeye Tarık Aksu ya gittim ona bu söylenenleri ilettiğimde çok şaşırmıştı, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…