hsg cektirdim yardım

hazan04

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
729
141
123
mrb kısaca anlatayım 6bucuk yıllık evliyim ilk gebeliğim mol gebelik sonra bir düşük sonra bir kızım oldu 3 yaşında 2 yıldır her türlü tedaviye rağmen olmadı doğumum çok zor geçti ve doğumdan sonra kürdaş oldum daha masadayken kürdaş sırasında çok uğraşmışlar rahim içinde yapışıklık olşmuş gecen ay hsg cektirdim yapışıklık çıktı ilk adetimi oldum şimdi 6 martı bekliyorum inş hamile kalırım sizler kürdaş operasyon sonucu böyle şeylerle karşılaştınızmı daha sonra hamile kalanlar oldumu cevaplarsanız çok sevinirim

cok gecmıs olsun .Rabbım cocugununa uzun ömürler versin... nerde kürtaj oldun ? ve neden kurtaj oldun zorunluluktan mı yoksa ıstemedıgınız ıcın mi?

canım birtane daha olsa çocuğum bu dünya benim olur ben doğum sırasında parça kaldı diye daha masadayken kızım 2 saat bensiz kaldı kürdaşım gebelikten değil ben büyük konuşmim bir sorun yoksa asla çocuk aldırmam istersen ontane olsun bir insan evladına kıyabiliyorsa heleki rahatı için o canidir canavardır

allah kolaylık versin sanırım yanlış anladım canımm hiç duymadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…