• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG Çektirip Arkasından Hemen Hamile Kalanlar Önemliii

Kızlar zihnimizi boşaltmamz gerek stres ve takıntı hali de çoçoğun olmasına engelmiş bence çoğumzn bundn olmuor eş dost sordukça canımz sklyr acımızı hatrlıyrz bende kaçıorm çoğu ortamdn içim gidior bebek görünce inanın herşyi bıraktm buna yöneldim anladm ki yanlş yapıorm ve artk umutlanmıorm ve artk beklemiorm da zamana bıraktm kızlar bol bol dua edin meryem suresini okuyun bende öyle yapıorm zor biliorö düşünmemek bnm de sizlerdn farkm yok ama anladm ki böyle düşünmkle bebek olmuor o yüzdeb taktik değiştrelm akışına bırakalım Hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımz olur inş rabbim isteyen herkese nasip etsin

I sınav gibi düşününce olmaz zaten çocuk yapmak için boş zihin la, ım önce kadından çok burada erkekte sorun çıkıyor

Hiç bir acı hissetmesini merak etmeyin normal bir parola bile yeterli korkuyorsan psikolojin rahatlasın diye o da

Hsg nasil cekiliyor.uyutuyolarmi.nasil agri oluyor.ben de cektircem sanirim.anlatirmisiniz biraz

arkadaşım ağrı eşiğin düşükse anestezili çekil ben anestesiz çekildim mecbur kaldım 6 saat için yemek yediğim için anesteziyle çekemediler. ne yalan söyliyim canım yandı. ama 1-2 dklık bir işlem. işin ucunda bebeğin olunca onun için verdiğin her acıya katlanıyosun :) ondan sonra da pek bi ağrı olmadı zaten

Kizlar bende bu ay rahim filmi cekildim tuplerim acik şükür.bakalım korunmadim yumurtlama günümde çalışma yaptık.Inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım rabbim hepimize nasip etsin hayırlı evlatlar

Diğer bi sorum ...
adetimin çarşamba yani bugun bitti . cumartesiye hsg randevusu aldm . Cumartesiye aldm çünkü eşim yanmda değil hafta içi..anestzili olacğm için yanmda olsn istiyorm .adetmn 11. günü olacak. çok mu geç??? :( Allah hepimze hayrlısı ile nasip etsn tez zamnda sağlklı hayrlı evlatlar ..amin.

Doğum ağrısı nasıldır daha tatmadım o duyguyu ama elimi tutan hemşirenin elini baya acıtmışım dediğine göre çıkışta eşime şikayet etmişti beni :)
Canım ben tek başıma gidip çektirmek istiyorum.. Anneme eşime söylemeden..
Ama korkuyorum :) anneme bi kere bahsettim saçmalama o çok can acıtan bi şey alttan iğne yapıyorlar vs dedi ve çok korkuttu beni.. Kimisi de anestezi yaptırın mutlaka diyor.. Ne yapacağımı bilemedim..
Nasıl bi şey bu hsg detaylı anlatırmısın :))

Allahim artik dayanamicam galiba hamilelerin karinlarina bakinca aglamamak icin zor tutuyorum kendimi esim kusumuzu severken icim barcalaniyor dayanamiyorum cok mutsuzum

Bugün rahim filmi sonuçlarımı gösterdim doktoruma sonuç iyi tüpler açık dedi yani hiçbir sorunun yok hamile kalmak için. Ama bir sorunun olmasa da ilaç tedavisini tavsiye ediyorum çünkü bir yılı aşmış korunmalı dedi. Bende bir sorunum yoksa kendiliğinden hamile kalmayı bekleyeceğimi söyledim

Back
X