- 16 Kasım 2015
- 3.317
- 3.842
- 53
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Perşembeyi cumaya bağlayan geceden anladığım gece 00:00'dan sonrası olduğu içinBende yaptım bi kaç defa gece uyandım 3 civarı sen neden 12 yapicaksin uyumadan oncemi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perşembeyi cumaya bağlayan geceden anladığım gece 00:00'dan sonrası olduğu içinBende yaptım bi kaç defa gece uyandım 3 civarı sen neden 12 yapicaksin uyumadan oncemi
İnce hesaplar yapa yapa hesap makinesi gibi oldum canım yaCanimsn ya guldurdun doğru valla))))
allah seniİnce hesaplar yapa yapa hesap makinesi gibi oldum canım yaEşim diyor ki, "bu çocuk yapma meselesi bir sınav olsaydı, sen bu Alman disiplininle kesin birinci olurdun"
![]()
Hsg nasil cekiliyor.uyutuyolarmi.nasil agri oluyor.ben de cektircem sanirim.anlatirmisiniz biraz
Anliyorum cnm tesekkurler.bakicam artik hayirlisi.peki dogum agrisi gibi mi daha mi zor
Umarim sen de tafarsin en kisa zamanda cnmDoğum ağrısı nasıldır daha tatmadım o duyguyu ama elimi tutan hemşirenin elini baya acıtmışım dediğine göre çıkışta eşime şikayet etmişti beni :)
Umarim sen de tafarsin en kisa zamanda cnm
Canım ben tek başıma gidip çektirmek istiyorum.. Anneme eşime söylemeden..Doğum ağrısı nasıldır daha tatmadım o duyguyu ama elimi tutan hemşirenin elini baya acıtmışım dediğine göre çıkışta eşime şikayet etmişti beni :)