HSG Çektirip Arkasından Hemen Hamile Kalanlar Önemliii

Bana da doktorm aynisini soyledi bende ilac falan almadm beklemedeym ayniymsz seninle
Evt ayniymisiz bakalm ins hamile kaliriz en kisa zamanda ya beklemkte cok kotu. Hep umit edip bekliorz bakalm ama rahim gilmi celtirip de xok hamile kalan varms. Benm yumurtalrm oluor gelismiordu klomenle buyuyor catliorda ama gebelik olmuordu. Doktorim da birde rahim filmi cektirelm dedi.Sende mi ayni durumdasn.

amin canım Allah razı olsun sizinde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah,elimden ne geliyorsa yapıcam izmirde ünlü bi doktor var 1 ekime randevumu aldım umutluyum hiç olmadığım kadar..

İzmir de hangi doktora gidiyorsunuz? Bende izmir deyim hsg oldum ilk ay hamile kalamadim zaten dönemi kacirmistim yegenim beninleydi. Klomen kullandım 4 yumurta oluştu sonrasında 1 haftayı değerlendirdi k en son 8 eylül de regl oldum sanırım bu ay da hamile kalamadim adet belirtileri var çünkü.

Gökalp tokaç a gidiyorum maalesef aynı hastanede 6 ay önce gittiğim doktor göremedi mi bilmiyorum Gökalp bey alanında uzman polikistik over varmış hemen gördü ve tedaviye başlıcaz en son Hsg dedi bana hayırlısı bakalım

Gökalp tokaç a gidiyorum maalesef aynı hastanede 6 ay önce gittiğim doktor göremedi mi bilmiyorum Gökalp bey alanında uzman polikistik over varmış hemen gördü ve tedaviye başlıcaz en son Hsg dedi bana hayırlısı bakalım

Hayirlisi olsun inşallah. Tez zamanda hayırlı sonuç alırsın umarım .

Normal olabilir gibi geliyo ama istersen doktoruna sor yada kan belki daha net cıkar ben teste cok gğvenmiypeumm

Normal olabilir gibi geliyo ama istersen doktoruna sor yada kan belki daha net cıkar ben teste cok gğvenmiypeumm
Ben en iyisi bir kac gun daha beklim yeniden test yapim doktorumu arim sonrada... beklemek de zor. Pko hastalarinin adet ne zaman olacgi belli olmuor oda sknti ama bnm 1.5 yildr duzenliydi sanrm tekrar eskisi gibi oluorm duzensiz. Hakkimzda hayflisi olsn bakalm

Back
X